Søk

BEHANDLING AV TERRASSE

Olje eller beis?

For det er det det står mellom, Treolje eller beis for terrasse. Om man skulle male terrassen, blir denne liggende på overflaten på terrassen, og man får ikke frem trestrukturen på denne måten. På et terrassegulv skal det i utgangspunktet ikke dannes en malingsfilm, da dette kan føre til flassing. Derfor er det viktig å bruke produkter som er godt egnet for bruk på terassegulv. Med tanke på at terrassebord må tåle mye slitasje, er det helt klart mest hensiktsmessig å bruke Treolje eller Terrassebeis som trekker inn i treverket.

Slik går du frem for å behandle en allerede oljet eller beiset terrasse:

1. Start med å rydde terrassen helt fri for møbler og andre gjenstander, og vask så terrassen. Les våre tips for vask av fasade og terrasse her: Forberedelser ute-maling

2. Når du skal beise terrassen på allerede behandlet trevirke må den gamle beisen renses, bruk da terrasserens og følg anvisningen. Om det ikke brukes rens vil den nye beisen som blir påført flasse. Etter vask lar du så treverket tørke godt, gjerne i 3-4 dager ved 20 grader.

3. Selv om det ikke er kritisk kan det før påføring av beis være lurt å slipe terrassen, fordi fibrene i treverket vil reise seg etter rensingen. Her kan du bruke Jordan sin Easy-Pad og 120 papir, og slipe lett over bordene, enkelt og effektivt. Når du er ferdig går du over med kost for å fjerne slipestøv. Vit også at når du har pusset terrassen før påføring av beis, vil terrassen også bli mykere og gå på, og man vil unngå at terrassebordene fliser.

4. Påføring kan gjøres med rulle eller pensel, men vi anbefaler å bruke Jordan sin Easy-Pad som er meget hendig til akkurat dette arbeidet. Med Easy Pad blir det omtrent som å vaske gulvet, og det påføres svært enkelt og effektivt.

Produkter: 

Tjæralin Treolje inneholder lite løsemidler og har et svært høyt oljeinnhold i tillegg til tretjære, linolje og sopphindrende middel. Dette gir en homogen overflate, samtidig som den bevarer treverket. Den motvirker gråning og oppsprekking av treverket. Tjæralin Treolje skal trekke inn i treverket og beskytte i dybden. Den skal etterlate seg et matt utseende. Det er svært viktig at overskytende olje tørkes vekk etter at den har trukket inn. Den finnes som klar og gylden, og i tillegg kan den også blandes i noen farger.

Tjæralin Terrassebeis er en alkydbasert vanntynnet spesialbeis for impregnert treverk. Den inneholder sopphindrende middel, gir en bestandig overflate og bevarer treverket. Den motvirker gråning og oppsprekking av treverket, og etterlater en farget, naturlig, matt overflate. Her finnes det mange farger og velge i.

Tjæralin Oljebasert Terrassebeis er et alkydoljebasert transparent produkt for behandling av impregnerte terrassegulv, hagemøbler etc. Oljebasert Terrassebeis motvirker gråning og oppsprekking av treverket. Beisen inneholder midler mot svertesopp og alger. Tjæralin Oljebasert Terrassebeis har god inntrengning og gir en vannavvisende overflate. Kan blandes i mange farger.

 

Ta kontakt eller besøk oss for en hyggelig prat og ytterligere tips og råd. Lykke til! 

Les Mer
Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

ARBEIDSKRAKK 22CM/130 kg JORDAN

Liten og hendig arbeidskrakk, som gir deg de nødvendige 22 cm til oppussingsjobben eller andre oppgaver i hjemmet. Tåler en belastning på opptil 130 kg.
kr 119,00

DEKKFOLIE STRONG 2X12m TESA

tesa Drop Cloth Extra Strong er den perfekte presenningen for maling og oppussing. Den er laget av en slitesterk og rivebestandig PC-film, som er ideell for å beskytte mot smuss, sølt maling og andre væsker. Tonneau-dekselet er tilgjengelig i arkstørrelser på 4 mx 5 m, og er det beste valget for å dekke selv store områder for å beskytte gulvet og møblene.
kr 139,00

DEKKFOLIE UNIVERSAL 4X5M TESA

Skal du male vegger eller renovere hjemme? tesa Drop Cloth Universal er en stor hjelpe med å få jobben gjort raskt uten faren for at skitt eller malingssøl ødelegger tepper eller møbler. Denne plastpresenningen er en slitesterk trekkduk for malere, på 4 m x 5 m. Den er både rivefast og motstandsdyktig mot løsemidler, noe som gjør den til en ideell trekkduk for beskyttelse av store områder.
kr 29,00

DEKKFOLIE 1,5mx25m 30my (15/450) MALEFOLIE FP 1992

Dekkfolie
kr 165,00

FORLENGERSKAFT BASIC 115cm (5) JORDAN

Enkelt forlengerskaft til jobber som ikke krever stor rekkevidde. Bruk av forlengerskaft forenkler de fleste malejobber og gir et jevnere og penere sluttresultat. Bruksområde: Gulv, Tak og Vegg. Passer til alle Jordans malerullbøyler, forlengbare pensler, forlengbare verktøy og vindusnaler.
kr 104,00

FORLENGERSKAFT PERFECT  75-115cm KORT (3/24) JORDAN

Spesielt tilpasset malejobben innendørs. Det korte skaftet gjør det mulig å bruke forlengerskaft selv i møblerte rom og trange ganger. Skaftet har et låsekon med klikkfunksjon som gjør at bøyler og pensler sitter ordentlig fast. Bruk av forlengerskaft forenkler de fleste malejobber og gir et jevnere og penere sluttresultat. Jobben går raskere og blir mindre belastende.
kr 314,00

FORLENGERSKAFT PERFECT 115-195cm (3/24) JORDAN

Perfect forlengerskaft i aluminium og med låsekon er et meget godt valg til maling av vegg, tak og gulv. Det ergonomisk utformede håndtaket gjør at jobben går raskere og blir mindre belastende. Bruk av forlengerskaft forenkler de fleste malejobber og gir et jevnere og penere sluttresultat.
kr 364,00

FORLENGERSKAFT ULTIMATE 115-270cm (3/24) JORDAN

Jordans lengste forlengerskaft som gjør det perfekt til utendørsjobber. Skaftet er lett og har et låsekon med klikkfunksjon som gjør at bøyler og pensler sitter ordentlig fast. Bruk av forlengerskaft forenkler de fleste malejobber og gir et jevnere og penere sluttresultat. Jobben går raskere og blir mindre belastende ved at du unngår unødvendig klatring og ubekvemme arbeidsstillinger.
kr 619,00

Kosteskaft 150cm

Passer til gatekost rød. Lengde 150 cm.
kr 79,00

MALERPUTE EASY PAD REFILL (5) TERRASSE JORDAN

kr 175,00

MALERPUTE EASY PAD TERRASSE (5) m/SLIPEBRETT JORDAN

kr 360,00

Maskerings tape Beige. 38 mm x 50m

kr 57,00

Maskeringstape PROFF, Blå UV, 25mm x 55m - Stokvis,

Til bruk utendørs i opptil 7 dager. UV-bestandig. Proff kvalitet, 55 m på rullen. Brukes til arbeider på en rekke overflater som krever en fjernbar maskeringstape.
kr 156,00

Maskeringstape, beige 25 mm x 50 m - Stokvis

Maskeringstape med enkeltsidig papir fra Stokvis. Brukes til enklere maskering, primært innendørs. Dette er en klassisk tynn og smidig tape med gummibasert klebestoff som gir god heft. Tapen bør ikke utsettes for sollys og fjernes relativt umiddelbart, senest innen 3 dager. Tykkelse: 0,12 mm Bæremateriale: papir Klebestoff: gummi Dekkpapir: nei
kr 44,00

PENSEL PERFECT UTE  75mm FLAT (10/100) JORDAN

Jordan Perfect Ute flat pensel er en bra allroundpensel for alle typer maling og lakk. Den har en sammensatt bust av naturbust og syntetiske materialer og har høyt malingsopptak slik at arbeidet kan utføres raskere. Gir et pent sluttresultat, og har bordstøtte og spannholder. Passer til forlengerskaft.Godt resultat hver eneste gang. Flat utendørspensel som sikrer en trygg og jevn påføring.
kr 138,00

PENSEL PERFECT UTE  75mm FLAT VINKLET (10) ERGO JORDAN

Med denne penselen maler du raskt den utvendige kledningen samtidig som fasaden får en veldig god beskyttelse. Sammensetningen av penselbust sikrer et høyt malingsopptak og gjør at penselen dekker større flate per dypp samtidig som den gir en jevnt fordelt malingstykkelse. Det ergonomisk vinklede skaftet skåner håndledd og gjør malerjobben enklere. Fest på et forlengerskaft og få større rekkevidde
kr 182,00

Pensel PERFECT UTE 100mm FLAT JORDAN

kr 199,00

PENSEL PERFECT UTE 100mm FLAT VINKLET (10) ERGO JORDAN

Med denne penselen maler du raskt den utvendige kledningen samtidig som fasaden får en veldig god beskyttelse. Sammensetningen av penselbust sikrer et høyt malingsopptak og gjør at penselen dekker større flate per dypp samtidig som den gir en jevnt fordelt malingstykkelse. Det ergonomisk vinklede skaftet skåner håndledd og gjør malerjobben enklere. Fest på et forlengerskaft og få større rekkevidde
kr 243,00

Plastinnlegg rullekar, 28 cm

Engangsinnlegg i solid hvit plast. Benyttes sammen med rullekar prodnr. 1085267. Bredde: 28 cm Lengde: 39 cm
kr 26,00

Pusse pad med struktur. 220 korning. 123x98x10mm

kr 17,00

Skrape Vendbar. 45 mm

kr 46,00

Stålbørste. oljeherded stål. 5 rader. høykvalitet

kr 144,00

TERRASSE GYLDEN 2,7 L

kr 619,00

TERRASSE GYLDEN 9 L

kr 1 399,00

TERRASSE NØYTRAL 9 L

Tjæralin Terrasse er et alkydbasert transparent produkt for behandling av impregnerte terrassegulv, hagemøbler etc. Tjæralin Terrasse motvirker gråning og oppsprekking av treverket. Beisen inneholder midler mot svertesopp og alger. Har god inntrengning og gir en vannavvisende overflate.
kr 1 399,00

TERRASSEBEIS KLAR/C-BASE 2,7 L

Tjæralin Terrassebeis er en alkydbasert vanntynnet spesialbeis for impregnert treverk. Den inneholder sopphindrende middel, gir en bestandig overflate og bevarer treverket. Den motvirker gråning og oppsprekking av treverket, og etterlater en farget, naturlig, matt overflate.
kr 519,00

TERRASSEBEIS KLAR/C-BASE 9 L

Tjæralin Terrassebeis er en alkydbasert vanntynnet spesialbeis for impregnert treverk. Den inneholder sopphindrende middel, gir en bestandig overflate og bevarer treverket. Den motvirker gråning og oppsprekking av treverket, og etterlater en farget, naturlig, matt overflate.
kr 1 299,00

TERRASSESKRUBB M/GJENGER (5/450) JORDAN

kr 149,00

TJÆRALIN EDELTREOLJE GYLDEN 0,9 LTR

Tjæralin Edeltreolje er et alkydbasert transparent produkt. Spesialoljen inneholder midler mot svertesopp og alger. Har god inntrengning og gir en vannavvisende overflate. Tjæralin Edeltreolje benyttes på trebåter, hagemøbler, terrasser m.m. Nytt treverk påføres ett strøk. Sterkt sugende underlag bør påføres et andre strøk innen 48 timer. Påfør på 3-4 bord og stryk etter i hele bordets lengde. Underlaget må være rent og tørt. Tjæralin Edeltreolje har god inntrenging, hindrer fukt og oppsprekking og har en slitesterk film!
kr 309,00

TJÆRALIN EDELTREOLJE KLAR 0,9 LTR

Tjæralin Edeltreolje er et alkydbasert transparent produkt. Spesialoljen inneholder midler mot svertesopp og alger. Har god inntrengning og gir en vannavvisende overflate. Tjæralin Edeltreolje benyttes på trebåter, hagemøbler, terrasser m.m. Nytt treverk påføres ett strøk. Sterkt sugende underlag bør påføres et andre strøk innen 48 timer. Påfør på 3-4 bord og stryk etter i hele bordets lengde. Underlaget må være rent og tørt. Tjæralin Edeltreolje har god inntrenging, hindrer fukt og oppsprekking og har en slitesterk film!
kr 309,00

TREOLJE TR.GYLDEN 2,7 L

Tjæralin Treolje inneholder lite løsemidler og har et svært høyt oljeinnhold i tillegg til tretjære, linolje og soppdrepende middel. Dette gir en homogen overflate, samtidig som den bevarer treverket. Den motvirker gråning og oppsprekking av treverket. Tjæralin Treolje skal trekke inn i treverket og beskytte i dybden. Den skal etterlate seg et matt utseende. Det er svært viktig at overskytende olje tørkes vekk etter at den har trukket inn.
kr 259,00

TREOLJE TR.GYLDEN 9 L

Tjæralin Treolje inneholder lite løsemidler og har et svært høyt oljeinnhold i tillegg til tretjære, linolje og soppdrepende middel. Dette gir en homogen overflate, samtidig som den bevarer treverket. Den motvirker gråning og oppsprekking av treverket. Tjæralin Treolje skal trekke inn i treverket og beskytte i dybden. Den skal etterlate seg et matt utseende. Det er svært viktig at overskytende olje tørkes vekk etter at den har trukket inn.
kr 619,00
Filters
Sort
display