Søk

BLEKKSPRUT OG SHADS

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Blekksprut - Green white luminous 12cm

Selvlysende og rosa blekksprut, 12 cm lengde. Til egenproduksjon av hekler, tackler til sjø og havfiske. Spesielt effektivt til dypvannsfiske etter arter som lange, brosme og lysing. Anbefales i kombinasjon med agn.
kr 10,00

Blekksprut - jig Octopus selvlysende 15cm

Selvlysende blekksprut, 15 cm lengde. Til egenproduksjon av hekler, tackler og slep til sjø og havfiske. Spesielt effektivt til dypvannsfiske etter arter som lange, brosme og lysing. Anbefales i kombinasjon med agn.
kr 17,00

Blekksprut - Pink white luminus 9cm

Selvlysende og rosa blekksprut, 9 cm lengde. Til egenproduksjon av hekler, tackler til sjø og havfiske. Spesielt effektivt til dypvannsfiske etter arter som lange, brosme og lysing. Anbefales i kombinasjon med agn.
kr 8,00

Blekksprut - Pink white lumious 12cm

Selvlysende og rosa blekksprut, 12 cm lengde. Til egenproduksjon av hekler, tackler til sjø og havfiske. Spesielt effektivt til dypvannsfiske etter arter som lange, brosme og lysing. Anbefales i kombinasjon med agn.
kr 10,00

Blekksprut selvlysende - octopus 18cm

Selvlysende blekksprut, 18 cm lengde. Til egenproduksjon av hekler, tackler og slep til sjø og havfiske. Spesielt effektivt til dypvannsfiske etter arter som lange, brosme og lysing. Anbefales i kombinasjon med agn.
kr 20,00

Gummislange grønn/hvit fluoriserende - 20cm

Fluoriserende gummislange, grønn og hvit. 20 cm lengde. Perfekt for egenproduksjon til hekler og tackler til sjø og havfiske.
kr 16,00

Octopus 12 cm holographic luminous - 4 stk

Blekkspruter 12 cm, 4 stk i pakken. Holografiske og selvlysende, godt synlige for predatorer i dypet. For egenproduksjon av hekler og tackler.
kr 69,00

Octopus 21 cm luminous

kr 59,00

Octopus 25 cm luminous - 1 stk

Ekstra stor selvlysende blekksprut (25 cm) for egenproduksjon av hekler, takler og slep til havfiske. Pris pr stk.
kr 79,00

Twister, selvlysende

Gummi shad selvlysende til dypvann og havfiske. Sett denne på jig-hode eller bruk en stor enkeltkrok med agn, og du får en veldig effektivt variant til lange, torsk, lysing og andre dypvannsfisker. Passer godt til å lage oppheng eller slep med. Leveres i 15 cm, 25 cm og 30 cm lengde. Pris per stk.
Fra kr 25,00

Gummislange rød/hvit 20cm

Gummislange rød og hvit, 20 cm. Til egenproduksjon av oppheng og tackler til sjø og havfiske.
kr 16,00
banner
Filters
Sort
display