Søk

FISKE OG FRITID

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

1852 Vannkikkert stor

Solid vannkikkert i plast. Kan enkelt demonteres i 3 deler. Anbefales! Høyde: 510 mm Diameter: 335 mm
kr 749,00

Aburøken stor

By fiskevennene dine fersk, røkt fisk. Eller briljer i hjemmet med nyrøkte delikatesser. I snart 50 år har ABU-røken vært en rask og enkel vei til gode fiske og kjøttretter. Produsert i emaljert stål og utstyrt med dryppfanger, røykgitter og tennvæskebeholder. Leveres også i en dobbelt så stor variant, men i rustfritt stål. Mål 43 cm x 27 cm
kr 899,00

Badetermometer, orange topp, flytende

Badetermometer i plast med flytedobbe. Lengde: 30 cm
kr 129,00

Bok, Lommeguide Til Båtknuter

Lommeguide inneholder de mest nyttige knoper og stikk båtfolk behøver. Boken er liten nok til å puttes i lomma og er vannavstøtende. Antall sider: 17
kr 99,00

Bok, Lommeguide til Sjøfisketakler

Denne hendige lille lommeguiden gir deg et utvalg av de beste og mest utprøvde sjøfisketaklene til forskjellige fiskearter og -forhold. Når taklene er satt opp korrekt vil de ikke svikte deg. Tydelige illustrasjoner og enkel tekst tar deg steg for steg gjennom hvert nivå av oppsettsprosessen. Boken er designet for å være oppslått, slik at du kan bruke begge hender mens du gjør taklene. Den passer i lommen eller takkelboksen, og er vannavstøtende slik at den kan benyttes under aktivt fiske.
kr 189,00

Insektskremmer ThermaCell Halo bordmod.

Ny modell av Terasselanternen. Designet er i en estetisk og klassisk stil. Nå kan du nyte uslåelig beskyttelse fra stikkende insekter og stemningsfull belysning utendørs, i hagen eller på terrassen. Terasselanternen skiller seg utenom designet fra vår andre lanterne med bedre lys (batterier følger med)
kr 629,00

Insektskremmer Thermacell MR300 håndholdt

ThermaCELL® er det mest effektive myggmiddelet på markedet. Ny modell Hendig, portabel og uten åpen flamme gjør at bruksområdet til ThermaCELL® til stor del er ubegrenset. Et effektivt produkt som er lett å bruke som skaper en insektfri sone på ca 3x3 m. Produktet er uten kabel, luktfri og portabel. Perfekt for uteplasser, terasser, camping, jakt, fisketurer, fjellvandring, båtliv m.m. - ta den bare med dit du trenger den. Apparatet utsondrer et luktfritt myggmiddel i luften som gir opptil 98% beskyttelse. ThermaCELL er beregnet for utendørs bruk. Apparatet leveres med 12 timers myggbeskyttelse.
kr 639,00

Insektskremmer thermacell mr450 håndholdt

Hendig, portabel og uten åpen flamme gjør at bruksområdet til ThermaCELL® til stor del er ubegrenset. Et effektivt produkt som er lett å bruke som skaper en insektfri sone på ca 3x3 m. Produktet er uten kabel, luktfri og portabel. Perfekt for uteplasser, terasser, camping, jakt, fisketurer, fjellvandring, båtliv m.m. - ta den bare med dit du trenger den. Apparatet utsondrer et luktfritt myggmiddel i luften som gir opptil 98% beskyttelse. ThermaCELL er beregnet for utendørs bruk. Apparatet leveres med 12 timers myggbeskyttelse.
kr 739,00

Kav Stril, Ord og Uttrykk med noko attåt

Denne boka inneheld omkring 2200 gamle ord og uttrykk frå strilamålet på Sotra og Øygarden. I vvon om å levandegjera stoffet, er det også tatt med ei lang rekkje artiklar, folkeminne, anekdotar og historier frå livet på strilelandet i gamle dagar.
kr 299,00

Myggolf Spiral

Den originale myggspiralen. Laget på basis av uttrekk fra naturlige krysantemumplanter. Et klassisk sommerprodukt som holder myggen unna. Populært sommerprodukt Basert på krysantemumplanter, ingen gift Basert på krysantemumplanter, ingen gift Inneholder 10 stk spiraler og 3 holdere
kr 169,00

Nøkkeldobbe korkball, dobbel

Kraftig nøkkeldobbe med korkball/er som hindrer nøkkelknippet i å gå til bunns.
kr 129,00

Nøkkeldobbe korkball, enkel

Kraftig nøkkeldobbe med korkball/er som hindrer nøkkelknippet i å gå til bunns.
kr 79,00

Nøkkeldobbe, fisk

Praktisk nøkkeldobbe med flytestoff.
kr 79,00

Refill ThermaCell 12 timers pkn. Inneholder 1 gasspatron og 3 matter

Inneholder 1 gasspatron og 3 matter, rekker til ca 12t bruk. Passer Terrasselanterne MR9W og MRXJ Håndholdt
kr 189,00

Refleksspray Invisible bright*

Bli sett i mørket. Albedo100 Invisible Bright er en spray med reflekterende egenskaper som er beregnet på tekstiler. På de fleste tekstiler er sprayen usynlig i dagslys, men reflekterer lys ved belysning. Kan brukes under svake lysforhold, f.eks. på kveldsturen, joggerunden eller sykkelturen. Spray klærne og andre tekstiler slik som sko, barnevogn, ryggsekk, lue osv. med Albedo100 Invisible Bright. Invisible Bright fungerer best på naturlige materialer og materialer med struktur som f.eks. fleece, bomull og ull. Effekten er begrenset på glatte syntetiske materialer. Albedo100 Invisible Bright er en unik lysreflekterende løsning i sprayforpakning. Sprayen gir et tynt ytterlag som er usynlig om dagen og reflekterende i mørket, når den belyses fra f.eks. en bil. Sprayen reflekterer lyset i samme retning som det kommer inn. Derfor er det bare den som er bak lyskilden som ser refleksjonen. Test effekten ved å lyse med en lommelykt i øyehøyde, lyse på objektet med frontlysene i en bil på ca. 20 m avstand, eller ta et bilde med blits, f.eks. med mobilkameraet. Sprayen vaskes lett bort i normal vask, og påvirker ikke fargen eller overflaten på tekstilene. Sprayen kan sitte på i opptil en uke etter påføring, men det avhenger av hvilket underlag du har sprayet, hvor mye du har sprayet og fremfor alt hvor mye underlaget slites. Ved slitasje bør du påføre mer spray for å gjenvinne full effekt, eller regelmessig kontrollere refleksfunksjonen. Refleksfunksjonen kan ganske enkelt kontrolleres ved å belyse den sprayede overflaten med en lommelykt som holdes i øyehøyde, eller ved å ta et bilde med blits. F.eks. med mobilkameraet. Albedo100 Reflective Spray er en ny svensk oppfinnelse som gjør det mulig å komplettere tradisjonelle reflekser med en helt ny måte å synes på i trafikken. Albedo100 Reflective Spray gjør at du enkelt kan forsikre deg om at du selv, barnet ditt, kjæledyret ditt og ulike gjenstander synes i mørket Tips: Klipp ut og spray på sjablonger for å få pene symboler og tekster som reflekterer i mørket. Albedo 100. Sprayboks 100ml Albedo100 Reflective Spray består av et transparent lim, reflekterende mikrosfærer og drivgass (gassblanding av butan/propan). For å optimere klebeeffekten har hver av sortene sin egen sprayformulering. Produktene består av skånsomme komponenter, for eksempel brukes et lim som ligner på det som brukes under visse kirurgiske operasjoner
kr 199,00 kr 99,00

Refleksspray. Light metallic*

ALBEDO 1 Metallic Spray 200ml Industrial Permanent/grå spray Sterkt lysreflekterende i mørket For påføring på metall, tre, betong, plast m.m Albedo100 Industrial (Permanent Metallic) er en permanent grå spray som reflekterer lys, tåler vær og vind og fester seg til de fleste underlag. Sprayen gir en lysreflekterende effekt med optimal klebeevne. I tillegg er sprayen UV-motstandig og har lang levetid på materialer slik som tre, betong, metall og stein Eksempler på bruksområder Barnevogn, sykkel, grind, postkasse, kajakk, søppelspann, plast, gummi, verktøy og redskaper, malte overflater, fortauskanter, stakitt, nylonstoffer, paraply, sykkelhjelm, hjulkapsler m.m Funksjon Albedo100 Industrial er en hurtigtørkende lysreflekterende lakk som i dagslys gir en dekkende grå overflate. Sprayen reflekterer lyset i samme retning som det kommer inn. Derfor er det bare den som er bak lyskilden som ser refleksjonen. Test effekten ved å lyse med en lommelykt i øyehøyde, lyse på objektet med frontlysene i en bil på ca. 20 m avstand, eller ta et bilde med blitz, f.eks. med mobilkameraet. 1.Spray på et godt ventilert sted, rist sprayboksen +1 minutt (minst 20 sekunder etter at kulen har løsnet). Gjenta under bruk. 2.Spray deretter umiddelbart på 30 cm avstand i tynne lag og med jevne, svøpende bevegelser. Hold boksen rett opp og ned når du sprayer. 3.Plufttørker på bare noen minutter ved +20 °C. Rengjør ventilen etter bruk ved å spraye opp og ned i 1û2 sekunder. Viktigt: Det er viktig at objektet er tørt og helst rent fra smuss og annet løstsittende belegg når du sprayer det û sprayen fester seg til tørre underlag. Fete overflater og visse typer plast bør behandles med primer før påføring, og for å oppnå god holdbarhet over lang tid. Myke underlag kan bli stive hvis de sprayes med Albedo100 Industrial. Tips: Klipp ut og spray på sjablonger for å få pene symboler og tekster som reflekterer i mørket.
kr 299,00 kr 149,00

So gale at da gaula, Hans Lauvik

Boka «So gale at da gaula» er, blant anna, fylt med kåseri og små historiar frå Lauvik si eiga tid som lærar i barneskulen og gullkorn frå barnebarna "Denne boka inneheld konsentrert nynorsk, som er giftig for folket. Typiske symptom er forvirring, jodling og innmelding i Noregs Mållag. Ved overdose: Kontakt Riksmålsforbundet.
kr 299,00

ThermaCell Refill 4 pk Inneholder 4 gasspatron og 12 matter

Refill til ThermaCell insektskremmer. Inneholder 4 stk 12t pakninger
kr 525,00

Vannkikkert liten

Rimelig og praktisk vannkikkert i plast. Lengde: 20 cm Bredde: 17 cm Høyde: 41 cm
kr 499,00
banner
Filters
Sort
display