Søk

HASPELSNELLER

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Penn Clash ll

Kraftplugg fra Penn! Haspelsnelle i meget høy kvalitet for den som ønsker å ta steget videre innen kystfiske. En av våre absolutt favorittsneller som vil skape fiskeglede i lang, lang tid.
Fra kr 2 499,00

Abumatic SX 10

Abumatic SX er en letthåndterlig snelle som er pålitelig og som takler de fleste fiskesituasjoner med lettere utstyr. Kommer forhåndsspolt med Trilene XL-snøre.
kr 499,00

DAM Quick 4 FS 6000 FS 340m 0,35mm

Denne snellen fungerer ypperlig til meitefiske i både ferskvann og saltvann, da den er utstyrt med forseglede og rustfrie kulelager. Free Spool-funksjonen gjør at en kan frikoble spolen, slik at fisken kan ta med seg agnet uten å kjenne motstand. På denne måten kan du selv avgjøre når du vil sette tilslaget.
kr 1 999,00

DAM Quick 5 SLS 7000 FS 400 m 0,35 mm

En slank kropp og et flott design gir sportsfiskeren den perfekte snellen når det gjelder å dekke lange avstander.
kr 2 999,00

DAM Quick GTX 460 FD 250 m 0,35 mm

En ekstremt kompakt og slank kropp som er utstyrt med en overdimensjonert rotor. GTX er en lett snelle, perfekt for å tilbringe lange dager på vannet. De interne deler, så vel som bremsen, er fullstendig beskyttet mot smuss og aggressivt saltvann, takket være den unike Sealed Body Construction (SBC).
kr 1 999,00

DAM Quick Neo 830FD

kr 1 399,00

Fierce III 4000

Haspelsnelle med bremseskiver i karbon. Kropp og sideplater laget i metall. 4+1 kulelager i rustfritt stål. Spolen er designet for superliner. Alt du ser etter i en snelle.
kr 1 499,00

Okuma Epixor XT EPXT-30 FD 7+1bb

En snelle som er lett med både eksepsjonell følsomhet og bunnsolid holdbarhet.
kr 1 299,00

Orra Inshore 30 Haspel

kr 1 799,00

Orra Inshore 35 Haspel

kr 1 799,00

Orra Inshore 40 Haspel

kr 1 799,00

PENN FIERCE II 2500LL

PENN® Fierce® III baitsneller er tilgjengelige i en rekke størrelser, fra 2500LL til 8000LL. Med sin fulle metall kropp og sideplate, sammen med PENN HT-100 ™ karbonfiber bremseskiver, takler Fierce III alt på land og nær kysten. Ett 4+1 skjermet kulelager av rustfritt stål sikrer jevn innsveiving mens snørefører i kraftig aluminium og Superline spolen sørger for god senepålegging.
kr 1 499,00

Penn Slammer IV 4500 SPN

Robust snelle som endelig er tilbake etter mye etterspørsel. Denne kraftige snellen er en solid ressurs i alle mulige fiskesituasjoner. Med sin vanntette konstruksjon holder snellehus og drev enda lengre. En skikkelig kraftplugg av en snelle.
kr 3 499,00

PENN Wrath 4000

Med en lett, etsende motstandsdyktig kropp og bearbeidet og anodisert aluminiumsspole, gir disse snellene deg selvtillit når du målretter mot stor fisk. De 3 kulelagrene og øyeblikkelig anti reversering gir snellen en jevn og pålitelig følelse
kr 899,00

PENN Wrath 5000

Med en lett, etsende motstandsdyktig kropp og bearbeidet og anodisert aluminiumsspole, gir disse snellene deg selvtillit når du målretter mot stor fisk. De 3 kulelagrene og øyeblikkelig anti reversering gir snellene en jevn og pålitelig følelse
kr 899,00

Quick Fighter Pro 310 FD 180 m 0,18 mm

DAM Quick Fighter Pro Metall er den nyeste generasjonen Dam sneller for de som ønsker en rimelig, men driftssikker og robust haspelsnelle. Aluminiums spole som standard og med ekstra spole i grafitt. En komplett snelleserie til en fornuftig pris. Perfekt til kidsa og feriefiskeren, enten det er i salt eller ferskvann!
kr 599,00

Quick Nautic 340 FD 150 m 0,30 mm

kr 1 199,00

Quick Phenom 550 FD 100 m 0,50 mm

Quick Phenom er et meget robust medlem av Quick familien som er designet for å takle stor fisk under krevende forhold. Baksperren er fjernet helt for å styrke snellas konstruksjon ytterligere og snørekapasiteten er meget stor i forhold til størrelsen på snella. En perfekt partner til krevende laks og sjøfiske.
kr 2 199,00

Quick Phenom 560 FD 100 m 0,60 mm

Quick Phenom er et meget robust medlem av Quick familien som er designet for å takle stor fisk under krevende forhold. Baksperren er fjernet helt for å styrke snellas konstruksjon ytterligere og snørekapasiteten er meget stor i forhold til størrelsen på snella. En perfekt partner til krevende laks og sjøfiske.
kr 2 199,00

Quick Winair 920FD

En ultralett snelle med en kropp laget av magnesium og en rotor av karbon. Et moderne utsende på en fighter snelle.
kr 2 199,00

Revo 2 SX 20 Haspel

Revo SX er en hardfør og smidig snelle for problemfritt fiske. Akkurat som på Revo STX er det høy presisjon i detaljene. Solide lettvektskomponenter og kast- og bremseegenskaper du vil sette pris på når det drar seg til.
kr 2 499,00

Revo 2 SX 40 Haspel

Revo SX er en hardfør og smidig snelle for problemfritt fiske. Akkurat som på Revo STX er det høy presisjon i detaljene. Solide lettvektskomponenter og kast- og bremseegenskaper du vil sette pris på når det drar seg til
kr 2 499,00

VANQUISH 4000 HG FA

Vanquish FA tar lettvekts ytelse til et nytt nivå. Ultra lett, ultra sterk og ultra responsiv. Vanquish innehar den aller nyeste Shimano teknologien, inkludert den nye Magnumlite Rotor og den ultralette G Free Body magnesium, perfekt balansert til bruk sammen med de letteste, mest avanserte karbonstengene.
kr 7 999,00

Dam Quick 2 FD

En ny og komplett serie Quick sneller i 4 forskjellige størrelser med frontbrems. Den faste gir-konstruksjonen og den høye kvaliteten på kulelagrene, gir fiskeren en stabil og sterk snelle. De største snellene har i tillegg meget god snørekapasitet uten at de blir store og tunge. Perfekt til laks og saltvannsfiske. Slank kropp, god sveiv, dobbeltanodisert spole og et nydelig design gjør denne serien til en vinner for de som ønsker en prisgunstig snelle med god kvalitet!
Fra kr 545,00

Dam Quick 3 FD

Denne snelleserien inkluderer både småsneller for lett spinnfiske og store sneller for laksefiske og kystmeite. Snellene er sterke nok til å ta opp kampen med det meste som svømmer i norske farvann, og det silkemyke bremsesystemet gjør at fighten går som en drøm.
Fra kr 695,00

Quick Camaro FD

Quick Camaro er utstyrt med en nøye utviklet og grundig testet langtkastende spole, som i kombinasjon med en vide rotoren gir lange og presise kast. Her får du mye snelle for pengene!
Fra kr 799,00

Dam Quick 1 serie

Quick 1 er en rimelig og robust snelleserie som leveres i 4 størrelser. Ikke la deg lure av prisen, for her har du en snelle som holder til noe av det røffeste fisket vi har i Norge. Laks, gjedde og sjøfiske er ingen utfordring for Quick 1. En anodisert spole, gir-konstruksjonen og høy kvalitet på kulelager, gjør denne serien perfekt til så vel hobbyfiskerne som til den mer drevne fiskeren.
Fra kr 445,00

Spinfisher Vl

I over 50 år har Spinfisher vært en favoritt blant sportsfiskere rundt hele verden. Penn kan saltvann. Den sjette utgaven har fått IPX5-klassifisering som betyr at vann ikke kommer inn i drev eller bremsesystem, uansett hvor mye vann snellen blir utsatt for.
Fra kr 2 499,00

13 Fishing Creed GT Spinning 6.2:1

Lett snelle som gir deg lange, kontrollerte og problemfrie kast. Myk og sterk 6-disk karbonbrems gir økt trygghet. Behagelig sveiv.
Fra kr 1 299,00

13 Fishing Creed K Spinning 5.2:1

Lett snelle som gir deg lange, kontrollerte og problemfrie kast. Myk og sterk 6-disk karbonbrems gir økt trygghet. Behagelig sveiv. Creed X Spinning er laget i et lett Air Foil Carbon-materiale og har stor innsveivingskraft takket være sitt japanske Hamai drivverk.
Fra kr 499,00

Revo ALX

REVO ALX er en veldig spesiell haspelsnelle, utviklet av det japanske Abu Garcia-teamet. Den er fullpakket med moderne teknologi og funksjoner, noe som gjør den veldig lett i vekt, men veldig sterk, stiv og jevn drift samtidig. Spolen har sterk AMGearing ™ på innsiden, er utstyrt med Carbon Matrix ™ bremsesystem for rask og veldig presis motstandsytelse og har et Durametal ™ -hus i ett stykke for styrke og stivhet. Denne snellen er ment for sportsfiskere som er på utkikk etter den ultimate haspelsnellen i sin prisklasse når det gjelder en kraftig, jevn ytelse i en utrolig snelle.
Fra kr 2 499,00

DAM Quick 7

En av Dams toppmodeller. Utviklet i Tyskland og med vekt på bruk av kvalitetskomponenter. Denne Hi-Speed snella er det perfekte verktøy for innland og saltvannsfiske etter store og raske fisker. Drevene og det forseglede bremsesystemet gir deg en supertight og problemfri snelle. Den innovative vedlikeholdsluka gjør det enkelt å komme til snellas lager for smøring og vedlikehold.
Fra kr 2 499,00

Dam Quick 5

Den nye Quick 5 serien er en saltvannsbestandig snelle med et smidig, sterkt og stabilt drev. Bremseskivene i karbon gir silkemyk bremsekraft med et stort register. Den sterke aluminiums kroppen i kombinasjon med den karbon forsterkede rotoren gir en sterk og lett snelle.
Fra kr 1 899,00
banner
Filters
Sort
display