Søk

HAVFISKESNELLER

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

DAM Quick 4 SD 20 LH Telleverk 300 m 0,45 mm

En multiplikatorsnelle basert på ytelse og presisjon. Snellen er utstyrt med forsterket gir og stål sveiv med stort grep. Snellen er beregnet på sjøbruk og er ypperlig til havfiske. Snellen er utstyrt med teller i meter som gjær det enkelt for deg å holde kontroll på fiskedybden.
kr 1 949,00

Dendoumaru 4000 PLAYS

Shimano Denduo-Maru 4000 Plays er en fantastisk elektrisk havfiskesnelle som tar havfiske til et nytt nivå. Her sliter du deg ikke ut og får hjelpe til den tyngste jobben med å have beistene fra dypet.
kr 10 499,00

International 80 VISW Reel Gold

Denne havfiskesnellen er uten tvil det beste valget til diger makrellstørje! Snellen er proppfull av detaljer som gjør den til en høykvalitets snelle. Anodisert og maskinert aluminiumskropp og sideplater. Hoveddelene og tannhjulsgiret er av rustfritt stål. Quick-Shift II 2-speed system. Dura-Drag bremsesystem. Versa-Strike, justerbar strike-stopper. Kapasitetsringer som hjelper deg å se hvor mye snøre du har ute. Stor og kraftig sveiv som gir kontroll og kraft i hvert sveiv.
kr 11 999,00

Lawson CountDown 320 Telleverk og snørefører 200 m 0,40 mm

Kompakt, men kraftig snelle fra Lawson som også har telleverk og senefører. Denne kan brukes til både trolling, kyst og havfiske.
kr 1 999,00

Prey Winder 12 HS Lever Drag 450 m 0,40 mm

Havfisket er fortsatt i utvikling og trenden er kompakte og lette sneller tilpasset moderne liner. Prey Winder V2 serien er nettopp det. Små og nette, men samtidig solide og med bremsekraft nok til å lande det meste som svømmer i norske farvann. Prey Winder serien med sine kompakte, lette og kraftige sneller gjør det gøy å fiske.
kr 3 499,00

Prey Winder PSD HS 6,0:1 370 m 0,40mm

Havfisket er fortsatt i utvikling og trenden er kompakte og lette sneller tilpasset moderne liner. Prey Winder V2 serien er nettopp det.
kr 4 299,00

Prey Winder V2 12 PLD HS 450 m 0,40 mm

kr 3 999,00

Prey Winder V2 12 PLD II-Speed 450 m 0,40 mm

Havfisket er fortsatt i utvikling og trenden er kompakte og lette sneller tilpasset moderne liner. Prey Winder V2 serien er nettopp det.
kr 4 599,00

Prey Winder V2 Triple 12 PLDN II-Speed Narrow 480 m 0,33 mm

Havfisket er fortsatt i utvikling og trenden er kompakte og lette sneller tilpasset moderne liner. Prey Winder V2 serien er nettopp det. Små og nette, men samtidig solide, og med bremsekraft nok til å lande det meste som svømmer i norske farvann. Vi har prøvd disse snellene til havfiske selv, og kan trygt anbefale disse til de som ønsker pur fiskeglede.
kr 5 399,00

Squall II 30 Level Wind

Andre generasjon av den populære havfiskesnellen Squall Level Wind, nå med Fast Gear Access Sideplate og øyeblikkelig antirevers funksjon. Snellen er utstyrt med senefører så du har en ting mindre å tenke på når du fikser på havets dyp.
kr 1 799,00

PENN FATHOM II STAR DRAG

Andre generasjons Fatom STAR DRAG er bygd med en stivere ramme og sideplate en tidligere og har en rekke andre tilleggsfunksjoner som gjør snellen enda mer sportsfiskervennelig enn noen gang. Snellen har en full-metallkropp og rask girtilgang. En kompakt og sterk snelle som er perfekt til havfiske.
Fra kr 2 899,00

PENN FATHOM LEVER DRAG 2-SPEED

Penn Fathom LD 2 Speed er en kompromissløs snelle for det moderne havfiske. Denne kompakte snelleserien kommer med ramme og gavler i aluminium samt hoveddrev og pinjon i rustfritt stål, som gir styrke og stabilitet, og lang levetid. Er utstyrt med kraftig knarr-funksjon. En Ypperligg snelle til havfiske.
Fra kr 3 299,00

WARFARE LEVEL WIND

Du skal lete lenge etter mer snelle for pengene! Penn Warfare-serien er designet og konstruert for og være allsidige solide sneller til en meget fornuftig pris. Ramme i korrosjonsbestandig lettvekts grafitt, sidegavler i aluminium og det velprøvde og driftsikre bremsesystemet HT-100 som gir en myk brems under selv de tøffeste forhold. Her snakker vi fiskeglede time etter time! Egner seg godt til havfiske men kan også brukes innaskjærs.
Fra kr 1 199,00

PENN SQUALL LEVER DRAG

Solid toppsnelle for havets store kjemper. Med det smarte Versa-handle systemet kan du enkelt justere sveivehåndtakets lengde. Verktøy følger selvfølgelig med. Squall Lever Drags er konstruert slik at den minimerer faren for at snøret skal feste seg i noe som stikker ut på snellen slik at man ikke skal bli forstyrret midt i fiskeopplevelsen. En ypperlig havfiskesnelle.
Fra kr 2 399,00

PENN FATHOM LEVEL WIND

Penn Fathom II Level Wind’s solide konstruksjon og kraftige drev, gjør den til en havfiskesnelle som tåler tidens tann under de tøffeste forhold. Hvor det nye designet på gavlene gjør det enklere å komme til for smøring og rengjøring. En kompakt og solid havfiskesnelle
Fra kr 2 899,00

PENN SQUALL LEVEL WIND

Penn Squall Level Wind er etterfølgeren til GT-serien's havfiskesneller som har eksistert i flere tiår og bevist seg på stor fisk. Squall Level Wind har alle de påviste funksjonene i GT-serien med tillegg av forbedrede girforhold og et øyeblikkelig anti-revers-lager i en mer kompakt pakke.
Fra kr 1 599,00

LAWSON GTR SERIE

Solid havfiskesnelle for norske forhold! Snellen har silkemyk spakpres .
Fra kr 1 799,00

LAWSON GTO SERIE

Fra kr 1 699,00

PENN RIVAL LEVEL WIND

Penn Rival ble utviklet for å være et ekstremt allsidig allroundhjul til en overkommelig pris. Har en lett grafittramme og sideplater med aluminiumsrammeringer for forbedret stivhet for å forhindre rammefleks. HT-100 dragskiver gir jevn dra under tunge belastninger. Lineteller eliminerer spørsmålet om hvor mye linje du har igjen når du kjemper mot en fisk.
Fra kr 1 599,00
banner
Filters
Sort
display