Søk

HAVFISKESNELLER

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Daiwa Tanacom 1200 - Elektrisk snelle

Det er ikke ofte Daiwa slipper en ny elektrisk snelle, og det er uten tvil ikke noe navn som er mer kjent i kategorien enn Tanacom. Tanacom 1200 er en total overhaling fra grunnen av, og er et prosjekt som har foregått i over 5 år mellom Daiwa Japans ingeniører og forskjellige team i Australia og Amerika. Denne snellen har en rå kraft på hele 35,1kg og drar inn vanvittige 140m pr. minutt! Med denne kan man fiske svært dypt og dra opp de virkelig store beistene. Daiwa er et verdensomspennende merke som oser kvalitet i hvert ledd. Det gjelder selvfølgelig også Daiwa Tanacom.
kr 7 990,00

Daiwa Tanacom 800 - Elektrisk snelle

Tanacom 800 er en nyhet og total overhaling fra grunnen av, og er et prosjekt som har foregått i over 5 år mellom Daiwa Japans ingeniører og forskjellige team i Australia og Amerika. Denne snellen har en rå kraft på hele 35,1kg og drar inn utrolige 140m pr. minutt. Med denne kan man fiske svært dypt og dra opp store beist. Daiwa er et verdensomspennende merke som oser kvalitet i hvert ledd. Det gjelder selvfølgelig også Daiwa Tanacom.
kr 7 890,00

DAM Quick 4 SD 20 LH Telleverk 300 m 0,45 mm

En multiplikatorsnelle basert på ytelse og presisjon. Snellen er utstyrt med forsterket gir og stål sveiv med stort grep. Snellen er beregnet på sjøbruk og er ypperlig til havfiske. Snellen er utstyrt med teller i meter som gjær det enkelt for deg å holde kontroll på fiskedybden.
kr 1 949,00

Okuma Cavalla 5NII Blue rh Jigging 2-speed 6.4:1/3

Cavalla Blue 2-speed (høyre sveiv) er en skikkelig kvalitetsserie for havfiske etter kveite, torsk, lange, sei og skrei, der høy utveksling og kompakt kropp er grunnpilarene i designet. Cavalla er utstyrt med snellekropp i aluminium, Carbonite bremsesystem og spole av aluminium. Cavalla har to-girs system med 2 utvekslinger. En rå liten maskin med lever drag spakbrems for de som ønsker lette dager på havet.
kr 3 999,00

Okuma Cavalla 5NILLX Blue LH Jigging 2-speed 6.4:1

Cavalla Blue 2-speed (venstre-sveiv) er en skikkelig kvalitetsserie for havfiske etter kveite, torsk, lange, sei og skrei, der høy utveksling og kompakt kropp er grunnpilarene i designet. Cavalla er utstyrt med snellekropp i aluminium, Carbonite bremsesystem og spole av aluminium. Cavalla har to-girs system med 2 utvekslinger. En rå liten maskin med lever drag spakbrems for de som ønsker lette dager på havet.
kr 3 999,00

Prey Winder 12 HS Lever Drag 450 m 0,40 mm

Havfisket er fortsatt i utvikling og trenden er kompakte og lette sneller tilpasset moderne liner. Prey Winder V2 serien er nettopp det. Små og nette, men samtidig solide og med bremsekraft nok til å lande det meste som svømmer i norske farvann. Prey Winder serien med sine kompakte, lette og kraftige sneller gjør det gøy å fiske.
kr 3 499,00

Prey Winder V2 12 PLD HS | 450 m 0,40 mm

En fantastisk lett og kompakt havfiskesnelle. Flere kveiter oppimot 200 kg. har allerede måtte gi tapt og snella er i dag i bruk på flere av de største fiskecampene i Nord-Norge. Snellene er frest ut av ett stykke 6061-T6 aluminium og alle deler er i rustfritt stål eller korrosjonsbestandige materialer. En god, kompakt og moderne kvalitetssnelle til tøft havfiske!
kr 3 999,00 kr 2 799,00

Prey Winder V2 12 PLD II-Speed | 450 m 0,40 mm

En fantastisk lett og kompakt havfiskesnelle. Flere kveiter oppimot 200 kg. har allerede måtte gi tapt og snella er i dag i bruk på flere av de største fiskecampene i Nord-Norge. Snellene er frest ut av ett stykke 6061-T6 aluminium og alle deler er i rustfritt stål eller korrosjonsbestandige materialer. Versjon med 2 gir for enda mer effektivt fiske.
kr 4 599,00

Prey Winder V2 Triple 12 PLDN II-Speed Narrow | 480 m 0,33 mm

Havfisket er fortsatt i utvikling og trenden er kompakte og lette sneller tilpasset moderne liner. Prey Winder V2 serien er nettopp det. Små og nette, men samtidig solide, og med bremsekraft nok til å lande det meste som svømmer i norske farvann. Vi har prøvd disse snellene til havfiske selv, og kan trygt anbefale disse til de som ønsker pur fiskeglede.
kr 5 399,00

Squall II 30 Level Wind

kr 1 999,00

PENN FATHOM II STAR DRAG

Andre generasjons Fatom STAR DRAG er bygd med en stivere ramme og sideplate en tidligere og har en rekke andre tilleggsfunksjoner som gjør snellen enda mer sportsfiskervennelig enn noen gang. Snellen har en full-metallkropp og rask girtilgang. En kompakt og sterk snelle som er perfekt til havfiske.
Fra kr 2 899,00

PENN FATHOM LEVER DRAG 2-SPEED

Penn Fathom LD 2 Speed er en kompromissløs snelle for det moderne havfiske. Denne kompakte snelleserien kommer med ramme og gavler i aluminium samt hoveddrev og pinjon i rustfritt stål, som gir styrke og stabilitet, og lang levetid. Er utstyrt med kraftig knarr-funksjon. En Ypperligg snelle til havfiske.
Fra kr 3 499,00

WARFARE LEVEL WIND

Du skal lete lenge etter mer snelle for pengene! Penn Warfare-serien er designet og konstruert for og være allsidige solide sneller til en meget fornuftig pris. Ramme i korrosjonsbestandig lettvekts grafitt, sidegavler i aluminium og det velprøvde og driftsikre bremsesystemet HT-100 som gir en myk brems under selv de tøffeste forhold. Her snakker vi fiskeglede time etter time! Egner seg godt til havfiske men kan også brukes innaskjærs.
Fra kr 1 199,00

PENN SQUALL LEVER DRAG

Solid toppsnelle for havets store kjemper. Med det smarte Versa-handle systemet kan du enkelt justere sveivehåndtakets lengde. Verktøy følger selvfølgelig med. Squall Lever Drags er konstruert slik at den minimerer faren for at snøret skal feste seg i noe som stikker ut på snellen slik at man ikke skal bli forstyrret midt i fiskeopplevelsen. En ypperlig havfiskesnelle.
Fra kr 2 499,00

PENN FATHOM LEVEL WIND

Penn Fathom II Level Wind’s solide konstruksjon og kraftige drev, gjør den til en havfiskesnelle som tåler tidens tann under de tøffeste forhold. Hvor det nye designet på gavlene gjør det enklere å komme til for smøring og rengjøring. En kompakt og solid havfiskesnelle
Fra kr 2 999,00

PENN SQUALL LEVEL WIND

Penn Squall Level Wind er etterfølgeren til GT-serien's havfiskesneller som har eksistert i flere tiår og bevist seg på stor fisk. Squall Level Wind har alle de påviste funksjonene i GT-serien med tillegg av forbedrede girforhold og et øyeblikkelig anti-revers-lager i en mer kompakt pakke.
Fra kr 1 599,00

LAWSON GTR SERIE

Solid havfiskesnelle for norske forhold! Snellen har silkemyk spakpres .
Fra kr 1 799,00

Lawson GTO havfiskesnelle

Lawson GTO havfiskesnelle er en kompakt og enkel snelle for kyst og havfiske. Snellen har ikke senefører, og er enkel å håndtere og bruke.
Fra kr 1 799,00

PENN RIVAL LEVEL WIND

Penn Rival ble utviklet for å være et ekstremt allsidig allroundhjul til en overkommelig pris. Har en lett grafittramme og sideplater med aluminiumsrammeringer for forbedret stivhet for å forhindre rammefleks. HT-100 dragskiver gir jevn dra under tunge belastninger. Lineteller eliminerer spørsmålet om hvor mye linje du har igjen når du kjemper mot en fisk.
Fra kr 1 599,00
banner
Filters
Sort
display