Søk

JUNIOR

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Elias Junior Stolsekk

Stolsekk fra Elias. Denne sekken vil junior ha glede av i mange år. Stort hovedrom, to sidelommer og en frontlomme. Sekken er laget etter samme strenge kvalitetskrav som en stolsekk til voksenmarkedet.
kr 499,00

Elias Sluksett Ferskvann

Slukboksen inneholder 2 stk. spinnere, 1 stk. sluk, 1 stk. dupp, søkker, markkroker og hempevirvler.
kr 199,00

Elias sluksett saltvann

Slukboksen inneholder 4 stk. sluker og 5 stk. hempevirvler.
kr 199,00

Fangstnett / Glip | For småfisk og krabber

Perfekt til bryggefiske for de små! Plasser nettet flatt på bunnen, med knust blåskjell, muslinger, eller fiskeavfall imidten av nettet. Når fisk eller krabber kommer for å spise, trekkes nettet raskt opp. Plasser fangsten i oppbevaringsnettet, eller i en bøtte med vann.
kr 69,00

Hov Rekehov m/Plastskaft, Barn

Enkel rekehåv med finmasket og lett not. Gult skaft på 75 cm.
kr 49,00

Krana Krabbesnøre

Krana Krabbesnøre fra Elias-serien er enkel og funksjonell i bruk. Den krabbeformete platen på Krana Krabbesnøre er laget av skumplast, og er dermed flytende. Snøret er 5m med klype i enden for enkelt feste av agn som blåskjell eller små rekebiter.
kr 69,00

Strandfiskesett junior 5 deler

Et flott sett til den unge fiskerspiren, for fiske etter strandkrabber og småfisk. Inneholder en sammenleggbar krabbeteine 30x20x11cm, med en line og flottør festet til, fiskefanger, krabbefanger, oppbevaringsnett for fangsten.
kr 349,00

Teine barn, firkantet sammenleggbar

Sammenleggbar teine for fisk og krabber, firkantet. Som agn brukes knust blåskjell, muslinger eller fiskeavfall. Teinen er utstyrt med opphaler og flottør, og har også en liten agnpose. La den stå i ro på bunnen en tid før den sjekkes, gjerne over natten. Mål: 30x22x12cm
kr 129,00

Tråle Juniorhåv

Lett og solid Elias juniorhåv av høy kvalitet, perfekt til bruk på stranden, i fjæra eller til å fange insekter med. Barn er nysgjerrige på naturens dyreliv, og Tråle Juniorhåv gjør turen morsom og lærerik. • 70cm aluminium skaft • Diameter nett 30cm • Dybde nett 27cm
kr 169,00

Plano utstyrskrin mermaid

Lite skrin til fiskeutstyr. Plano® Havfrue utstyrskrin har en uttakbar hylle med 9 faste rom. Stort rom i bunnen. 2 rom i lokket gir enkel tilgang til kroker, hvirvler m.m. Mulighet for hengelås.
kr 399,00

Plano utstursskrin Zombies

Lite skrin fiskeutstyr. Plano® Zombies utstyrskrin har en uttakbar hylle med 9 faste rom. Stort rom i bunnen. 2 rom i lokket gir enkel tilgang til kroker, hvirvler m.m. Mulighet for hengelås.
kr 399,00
banner
Filters
Sort
display