Søk

Levende Maggot hvit

Levende agn. Ca 200 stk i hver boks. Oppbevares kjølig. Anbefalt 0-2 grader.
Tilgjengelighet: Utsolgt
SKU: 695000
kr 59,00
*
*
*
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også

Levende Maggot rød/hvit

Levende agn. ca 200 stk i en boks. Oppbevares kjølig, anbefalt 0-2 grader
kr 59,00

Lawson Ice Jigger 60 + Quick Camaro 610 FD

Til det grovere isfisket etter arter som gjedde, ørret, storabbor og det meste en kan treffe på dersom en fisker på sjøisen, er det isfiskestenger med tilhørende sneller som gjelder. Lawson Icejigger 60 fisker du aktivt med, mens Lawson Norwegian 135 Heavy gjerne er meitestangen som rigges og settes ut i et eget hull med nappvarsler. DAM Quick HPN-snellene i forskjellige størrelser er perfekte på isen. Snellene er utstyrt med et anti-reverssystem som sikrer at ikke baksperren kobles fra ved et uhell. Snellene leveres med ferdig påspolt mono, da våt braid fryser.
kr 1 175,00

Ritsem-blink 80mm K

Annerkjent røyeblink for effektivt fiske på moderat dyp. Bred overflate sikrer gode bevegelser og lokkeeffekt. I tillegg er røyeblinken forsynt med en gummitube hvor blinkende LED-lys raskt og enkelt kan festes. Farge: Kobber
kr 109,00

Polar 70mm hvit - S

Polaris 70mm Flott røyeblink som gir fine og lokkende bevegelser i vannet. Farge: sølv og rød. Isfisketips: Ikke dra på isfisketur med bare en røyeblink. Når det er fart på fisken så kan det svare seg med stor blink og kort fortom. Om det derimot er dårlig bitt kan det ofte lønne seg å gå ned i størrelse og sette på en liten blink med lengre fortom. Eventuelt gå helt ned i mormyshka størrelse.
kr 75,00
Filters
Sort
display