Søk

NÆRINGSMIDDELINDUSTRI

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Elka Food Regnjakke/anorakk - Blå

Lett og sterk regnanorakk i polyamid. Jakken er matvaregodkjent, kjemikaliegodkjent samt sertifisert for industrivask. Et svært godt produkt for slakteri, landanlegg /settefisk og profesjonell vasking. Plagget er også sertifisert for beskyttelse mot smittsomme agenter (EN 14126).
Fra kr 929,00

Elka Food Regnbukse Polyamid - blå

Lett og sterk regnbukse i polyamid, med strikk i bein. Regnbuksen er matvaregodkjent, kjemikaliegodkjent samt sertifisert for industrivask. Et svært godt produkt for slakteri, landanlegg og profesjonell vasking. Plagget er også sertifisert for beskyttelse mot smittsomme agenter (EN 14126).
Fra kr 919,00

Elka Food forkle - Blå

Elka Food Forkle i blå farge. Matvaregodkjent, kjemikalegodkjent samt sertifisert for industrivask for lang holdbarhet. Lett og sterkt materiale. Plagget er også sertifisert for beskyttelse mot smittsomme agenter (EN 14126).
Fra kr 1 289,00

Dispenser for engangshansker

Kraftig pleksiglass dispenser til Granberg engangshansker. Skruer for festing til vegg er inkludert. 25.3 cm lang, 13.6 cm høy og 9.2 cm dyp. Passer til engangshansker 114.770 og 114.940.
kr 199,00

Elka Dysepose m/klap - Blå

Hendig dysepose fra Elka for enkel tilgang og bytte av dyser under vasking. Posen har elastisk belte med klips. Posen har dreneringshull. Kan også brukes til oppbevaring av andre mindre redskaper. Matvaregodkjente materialer.
kr 196,63

Skoovertrekk - 100 stk 15 x 40 cm

Skoovertrekk i PE, 200 stk per pakke. Størrelse: 15 x 40 cm. (2000 par i hel kartong). Til bruk i næringsmiddel- industri, flåter, fartøy etc. Passer også til beskyttelse av nylagt gulv.
kr 120,00

Engangshansker kjemikale, nitril Chemstar®

Testet og godkjent for ymse kjemikalier. Mikrotekstur for best mulig grep. Tåler fett, rensemidler osv. Godkjent for bruk i direkte kontakt med all typer mat, inkludert fettholdig mat (EN 1186). 100 par pr eske/dispenser.
Fra kr 489,00

Kjeledress slakteri u/lommer - POL/BOM Blå

Kjeledress med glidelås i front i god kvalitet for slakteri. Kjeledressen har ingen utvendgie lommer, og passer godt til slakteri knyttet til matsikkerhet. Strikk i midje, armer og bein.
Fra kr 1 145,00

Kjeledress næringsmiddelgodkjent, hvit

Komfortabel kjeledress med regulering i midjen. Innvendig brystlomme på venstre side, to baklommer med klaff. Justerbar midjevidde med knapp og strikk. Lårlomme med klaff og pennelomme. To sidelommer, tommestokklomme.
Fra kr 1 172,50

Safeway verneklogg

Ekstra lett verneklogg. Kan maskinvaskes på 40ºC. Overdel i slitesterkt, pustende tekstilfiber. Fôret med grå tekstil, antibakteriebehandlet for å motvirke lukt og for bedre hygiene.
Fra kr 869,00

Klogger Eiks u/vern svart

Klogg for innendørs bruk på harde gulv med god såle. Uten vernebeskyttelse. Overdel i PU belagt lær. Myk kant over vristen. Myk polstret fotseng med 2 mm aktivt kull og cambrellefô for best mulig svetteabsorbering. Energiabsorberende, oljebestandig såle. Sklihemmende egenskaper på keramisk underlag (SRA). Ikke tåvernhette.
Fra kr 999,00

Elka Pro regnjakke - Blå

Lett og sterk regnjakke i polyamid. Jakken er kjemikaliegodkjent og gir beskyttelse mot smittsomme agenter, samt er sertifisert for industrivask. Et svært godt produkt for slakteri, landanlegg /settefisk og profesjonell vasking. Jakken har hette og lommer i front med klaff. Strikk i ender av ermer. Leveres i flere ulike farger for mulighet til fargekoder i ulike soner i slakteri og settefiskanlegg.
Fra kr 1 112,50

Elka Pro regnbukse m/knelommer

Lett og sterk regnbukse i polyamid med selebukser. Buksen er kjemikaliegodkjent og gir beskyttelse mot smittsomme agenter, samt er sertifisert for industrivask. Et svært godt produkt for slakteri, landanlegg /settefisk og profesjonell vasking. Buksen har også knelommer for kneputer og strikk i ende av bein. Leveres i flere ulike farger for mulighet til fargekoder i ulike soner i slakteri og settefiskanlegg.
Fra kr 1 059,00
banner
Filters
Sort
display