Søk
Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

HARPESØKKE 400 G GUL

kr 89,00 inkl. mva.

Skrovapilken 125g 3-pk

kr 139,00 inkl. mva.

Skrovapilken 200g 3-pk

kr 159,00 inkl. mva.

ATOMSILDA PILK

Klassisk pilk med kompakt kropp som har tyngdepunkt mot krokenden og svak s-form, dermed er pilken meget hurtigsynkende samtidig som bevegelsen er livlig.
Fra kr 139,00 inkl. mva.

Mørepilken

Pilken har en kompakt form som gjør den enkel å fiske i strøm eller under sterk avdrift. Samtidig er ikke fasongen så kompakt at den blir livløs i vannet.
Fra kr 149,00 inkl. mva.

Søvik Silda

Denne pilken er laget for fiske etter de fleste fiskeslag i våre farvann. Kan brukes ved hurtig innsveiving i vannlagene etter lyr og sei eller til tradisjonelt bunnfiske etter torsk og andre arter. Pilken har et lavt tyngdepunkt, noe som gjør at den sjelden henger seg opp, og er livlig i vannet selv ved små pilkebevegelser. Finish, krok og splittring er av høy kvalitet. Det skader heller ikke at pilken er slående lik en sild!
Fra kr 115,00 inkl. mva.

Søvik Natural pilk

Søvik Natural er en ny serie kompakte og naturtro imitasjoner av fiskens naturlige bytte. Den fungerer utmerket både som sluk og som pilk, og leveres derfor i totalt 6 vekter fra 40 – 200 gram. Denne kompakte sluken kaster godt og synker fort ned til de store fiskene i dypet. Det er lov å la seg friste.
Fra kr 69,00 inkl. mva.

Søvik Torsken

Fra kr 115,00 inkl. mva.
Filters
Sort
display