Søk
Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

ATOMSILDA PILK

Klassisk pilk med kompakt kropp som har tyngdepunkt mot krokenden og svak s-form, dermed er pilken meget hurtigsynkende samtidig som bevegelsen er livlig.
Fra kr 139,00

Mørepilken

Pilken har en kompakt form som gjør den enkel å fiske i strøm eller under sterk avdrift. Samtidig er ikke fasongen så kompakt at den blir livløs i vannet.
Fra kr 149,00

Søvik Silda

Denne pilken er laget for fiske etter de fleste fiskeslag i våre farvann. Kan brukes ved hurtig innsveiving i vannlagene etter lyr og sei eller til tradisjonelt bunnfiske etter torsk og andre arter. Pilken har et lavt tyngdepunkt, noe som gjør at den sjelden henger seg opp, og er livlig i vannet selv ved små pilkebevegelser. Finish, krok og splittring er av høy kvalitet. Det skader heller ikke at pilken er slående lik en sild!
Fra kr 115,00

Søvik Natural pilk

Søvik Natural er en ny serie kompakte og naturtro imitasjoner av fiskens naturlige bytte. Den fungerer utmerket både som sluk og som pilk, og leveres derfor i totalt 6 vekter fra 40 – 200 gram. Denne kompakte sluken kaster godt og synker fort ned til de store fiskene i dypet. Det er lov å la seg friste.
Fra kr 75,00

Stingsilda pilk

Meget populær pilk som kan vise til gode fangstresultater! Naturtro skjellmønster i mange fargevarianter har gjort denne klassikeren til en favoritt hos mange. Balansert bæreflate gjør at pilken kan bli stående midt mellom vannlagene når det fiskes med kortere rykk, og akkurat der står ofte storfisken klar til hogg!
Fra kr 119,00

Stingsilda pilk holografisk

Holografisk versjon av klassikeren Stingsilda pilk. Utmerket til torsk, lyr og sei.
Fra kr 129,00

Skrovapilken 125g 3-pk

En tradisjonell og velprøvd sildesluk som med sine spesielle fargekombinasjoner, gir gode fangster. Fiskes rykkvis eller med jevnt innsveiv.
kr 139,00

Svenspepilk rustfri Deco

Eksklusiv utgave av Sølvkrokens bestselger, den rustfrie Svenskepilken. Denne er i Deco-utgave, med en overflate som skaper ekstra lysrefleksjoner og sterke lydbølger. For øvrig har den populære pilken alle de gode egenskapene til Sølvkrokens originale rustfrie Svenskepilk. Svært effektiv til blant annet torsk, sei og lyr. Dette er en av pilkene vi selger mest av hos Sotranot.
Fra kr 119,00

Skrovapilken 200g 3-pk

En tradisjonell og velprøvd sildesluk som med sine spesielle fargekombinasjoner, gir gode fangster. Fiskes rykkvis eller med jevnt innsveiv.
kr 159,00

Søvik Torsken

Fra kr 125,00

RØST PILK

Fra kr 135,00
Filters
Sort
display