Søk
Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Elka Food Regnjakke/anorakk - Blå

Lett og sterk regnanorakk i polyamid. Jakken er matvaregodkjent, kjemikaliegodkjent samt sertifisert for industrivask. Et svært godt produkt for slakteri, landanlegg /settefisk og profesjonell vasking. Plagget er også sertifisert for beskyttelse mot smittsomme agenter (EN 14126).
Fra kr 929,00

Elka Food Regnbukse Polyamid - blå

Lett og sterk regnbukse i polyamid, med strikk i bein. Regnbuksen er matvaregodkjent, kjemikaliegodkjent samt sertifisert for industrivask. Et svært godt produkt for slakteri, landanlegg og profesjonell vasking. Plagget er også sertifisert for beskyttelse mot smittsomme agenter (EN 14126).
Fra kr 919,00

Elka Food forkle - Blå

Elka Food Forkle i blå farge. Matvaregodkjent, kjemikalegodkjent samt sertifisert for industrivask for lang holdbarhet. Lett og sterkt materiale. Plagget er også sertifisert for beskyttelse mot smittsomme agenter (EN 14126).
Fra kr 1 289,00

Elka Dysepose m/klap - Blå

Hendig dysepose fra Elka for enkel tilgang og bytte av dyser under vasking. Posen har elastisk belte med klips. Posen har dreneringshull. Kan også brukes til oppbevaring av andre mindre redskaper. Matvaregodkjente materialer.
kr 196,63

Elka Pro regnjakke - Blå

Lett og sterk regnjakke i polyamid. Jakken er kjemikaliegodkjent og gir beskyttelse mot smittsomme agenter, samt er sertifisert for industrivask. Et svært godt produkt for slakteri, landanlegg /settefisk og profesjonell vasking. Jakken har hette og lommer i front med klaff. Strikk i ender av ermer. Leveres i flere ulike farger for mulighet til fargekoder i ulike soner i slakteri og settefiskanlegg.
Fra kr 1 112,50

Elka Pro regnbukse m/knelommer

Lett og sterk regnbukse i polyamid med selebukser. Buksen er kjemikaliegodkjent og gir beskyttelse mot smittsomme agenter, samt er sertifisert for industrivask. Et svært godt produkt for slakteri, landanlegg /settefisk og profesjonell vasking. Buksen har også knelommer for kneputer og strikk i ende av bein. Leveres i flere ulike farger for mulighet til fargekoder i ulike soner i slakteri og settefiskanlegg.
Fra kr 1 059,00
banner
Filters
Sort
display