Søk

SPINNERE

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

LAKSESPINNEREN SØLV/RØD PRIKK

Laksespinner til nedstrøms spinnerfiske etter laks. Spinnerbladet roterer lett når man fisker seg nedover med strømmen. 33g
kr 89,00

Salmo Seeker 2.0 3pack 24g

Abu Garcia Salmon Seeker er spesielt designet for laksefiske i elver. Veldig lett å fiske med og har et attraktivt lokkende gummitrekk som irriterer enhver laks til hugg. Salmon Seeker er tilgjengelig i de mest populære fargene for laksefiske og utvalget består av både en oppstrøms- og nedstrømsmodell, for å dekke alle mulige fiskesituasjoner. Men det som virkelig skiller denne lokken er muligheten for raskt og enkelt å bytte krok etter behov.
kr 279,00

Søvik Laksespinner

Av og til er spinnere det som skal til for å tirre laksen til hogg, og Søvik laksespinnere kan være det som knekker koden når laksen er vrien. Prøv å kaste de oppstrøms, vær rask på sveiva og hold godt i stanga! De veier 18 og 28 gram, er kompakte og montert med et langsmalt blad som skjærer seg ned gjennom strømmen mot bunnen der laksen står. Leveres med 8 forskjellige mønstre på spinnerbladet. Treblekroken er montert i en solid splittring slik at man i tillegg kan skifte denne.
Fra kr 85,00

VIBRAX HOT PEPPER

Fra kr 69,00

VIBRAX ORIGINAL

Fra kr 79,00
banner
Filters
Sort
display