Søk

STANGHOLDER

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Berkley Stangholder 3-rør hvit

Praktisk stangholder fra Berkley med plass til tre stenger for montering i båt. Kan også benyttes til holder av båtshaker, vaskekoster etc. Medfølger 4 stk treskruer med lengde 30mm. Hvit farge. Bredde: 32 cm, høyde: 23 cm. Ø rør: 46mm.
kr 299,00

Berkley Stangholder 3-rør svart

Praktisk stangholder fra Berkley med plass til tre stenger for montering i båt. Kan også benyttes til holder av båtshaker, vaskekoster etc. Medfølger 4 stk treskruer med lengde 30mm. Bredde: 32cm, høyde: 23 cm. Ø rør: 46mm.
kr 299,00

Berkley stangstativ - Wall and Ceiling 6

Berkley Wall or Ceiling 6 Rod or Combo Rack monterbare stang- og kombolagringssystemer for å utnytte sportsfiskere begrensede lagringsplass i hjemmet og garasjen. Støpt av slitesterk, lett polypropylen, skruer inkludert. Plass til 6 stk stenger.
kr 459,00

Berkley Vertical 6 Rod Rack

Vertikal stangholder med plass til 6 stk stenger for ryddig og praktisk oppbevaring i boden, naustet eller garasjen. Skruer er inkludert.
kr 229,00

Fiskestangholder, syrefast, for 25mm pulpit

Syrefast fiskestangholder for pulpit 22-25 mm. Kan monteres i valgfri vinkel/kan justeres 360°. Lengde: 230 mm Innv. diameter: 40 mm
kr 889,00

Holder for fiskestang, to deler, sort

Festeklips for fiskestang i hvit eller sort nylon. Består av to deler; en lukket ring til skaftet og en klips for den tynneste enden av fiskestanga. Kan monteres i alle retninger.
kr 79,00

Rod Holder Trolling Scandinavian

Metalldeler i rustfritt stål, rotasjonsmulighet med 360 grader. Mulighet for feste på rekke, ripe og på vegg! En sterk stangholder du virkelig kan stole på, perfekt for lange dager med trolling eller rett og slett bare oppbevaring av fiskestang.
kr 649,00

Shakespeare Salt Beach Rest - stangstativ

En nyskapende designet stangstativ/holder som er fullpakket med spesielle funksjoner og tilbyr sportsfiskeren den ultimate stabiliteten. Konstruert av lettvekts pulverlakkert aluminium med kantet sentral seksjon og avrundede ben, er dette stativet robust, men likevel kompakt med sin lukkede lengde på 1,25 m. De unike glide- og låsestabiliserende armene sikrer den mest stabile fiskestasjonen under alle forhold. Stativet kan pakkes sammen og det medfølger bag for oppbevaring.
kr 1 399,00
banner
Filters
Sort
display