Søk

STANGHOLDER

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Fiskestangholder - oppbevaring

- Oppbevaringsrack for fiskestenger - Konstruert i et stykke - Inntil 3 stenger - Levers med syrefast skruesett for montering
kr 269,00

Fiskestangholder, syrefast, for pulpit

Syrefast fiskestangholder for pulpit 22-25 mm. Kan monteres i valgfri vinkel/kan justeres 360°.
kr 799,00

Fiskestangholder, syrefast, nedfellbar

Syrefast fiskestangholder for nedfelling med åpen bunn.
kr 379,00

Holder for fiskestang, to deler, sort

Festeklips for fiskestang i hvit eller sort nylon. Består av to deler; en lukket ring til skaftet og en klips for den tynneste enden av fiskestanga. Kan monteres i alle retninger.
kr 67,00

Rod Holder Trolling Scandinavian

Metalldeler i rustfritt stål, rotasjonsmulighet med 360 grader. Mulighet for feste på rekke, ripe og på vegg! En sterk stangholder du virkelig kan stole på, perfekt for lange dager med trolling eller rett og slett bare oppbevaring av fiskestang.
kr 649,00

STANGHOLDER BÅT RAPALA

Rapala® Stangholder er kraftig, pålitelig og antakelig markedets mest populære stangholder. Kan justeres og låses i ønsket stilling, og kan monteres både på vannrett og loddrett underlag, eller direkte på båtripen. Låseskruen kan monteres på venstre eller høyre side. Alle plastkomponenter er tilvirket i glassfiber-armert nylon og alle metalldeler er av rustfritt stål. Denne modellen benytter vi også til dorging etter kveite. Når vi fester den til glatte rør på båten, bruker vi gjerne en bit sykkelslange rundt røret før vi monterer festet.
kr 799,00
Filters
Sort
display