Søk
Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Fas-Snap Fluesnapper L

kr 49,00

Fas-Snap Fluesnapper M

kr 49,00

Inova Angel Clips 6 stk 18 kg

En serie med spesialtilpasset swivels, clips og beads til surffiske. Nå er det endelig mulig å knyte kystemeite-tackler med komponentene som ikke henger seg opp, som løser ut når de skal og holder agnet på plass i de lengste kastene! Tillater tackle med to kroker fra samme opphengerpunkt. Reduserer mulighet for oppheng og avlaster agnet under kast. Kroker frigjøres fra klipset når blyet treffer vannet.
kr 45,00

Inova Bait Anchor 3 stk

En serie med spesialtilpasset swivels, clips og beads til surffiske. Nå er det endelig mulig å knyte kystemeite-tackler med komponentene som ikke henger seg opp, som løser ut når de skal og holder agnet på plass i de lengste kastene! Angnholder som blir en forlengelse av krokstammen, for bruk av lengre angtyper som diverse mark og fiskefilet.
kr 45,00

Inova Boom Swivels 6 stk 11 kg

En serie med spesialtilpasset swivels, clips og beads til surffiske. Nå er det endelig mulig å knyte kystemeite-tackler med komponentene som ikke henger seg opp, som løser ut når de skal og holder agnet på plass i de lengste kastene! Swivel med lang kropp. Fungerer som en mini-bom. Holder oppheng unna hovedlina i kast.
kr 45,00

Inova Down & Out Link 12 stk 36 kg

En serie med spesialtilpasset swivels, clips og beads til surffiske. Nå er det endelig mulig å knyte kystemeite-tackler med komponentene som ikke henger seg opp, som løser ut når de skal og holder agnet på plass i de lengste kastene! For feste av bly og krok i ett og samme klips. Kroken frigjøres når blyet treffer vannet.
kr 45,00

Inova Dyno Swivel Clip 10 stk 27 kg

En serie med spesialtilpasset swivels, clips og beads til surffiske. Nå er det endelig mulig å knyte kystemeite-tackler med komponentene som ikke henger seg opp, som løser ut når de skal og holder agnet på plass i de lengste kastene! Swivel med opphengsmulighet til krok fra overhengende opphenger, samt viderekobling av ny under hengende opphenger.
kr 79,00

Inova Finesse Clip 10 stk 15 kg

En serie med spesialtilpasset swivels, clips og beads til surffiske. Nå er det endelig mulig å knyte kystemeite-tackler med komponentene som ikke henger seg opp, som løser ut når de skal og holder agnet på plass i de lengste kastene! Stømlinjeformet klips med glidende låsing av krympeslange for hurtig utskifting av bly. Meget populær hos konkurransefiskeren.
kr 35,00

Inova Flexi-Beads UV Green 25 stk 5 mm

En serie med spesialtilpasset swivels, clips og beads til surffiske. Nå er det endelig mulig å knyte kystemeite-tackler med komponentene som ikke henger seg opp, som løser ut når de skal og holder agnet på plass i de lengste kastene! Ultrafiolett gummiattraktor som lokker fisk og stopper/låser agnet på plass der det er ønskelig.
kr 59,00

Inova Flexi-Beads UV Pink 25 stk 5 mm

En serie med spesialtilpasset swivels, clips og beads til surffiske. Nå er det endelig mulig å knyte kystemeite-tackler med komponentene som ikke henger seg opp, som løser ut når de skal og holder agnet på plass i de lengste kastene! Ultrafiolett gummiattraktor som lokker fisk og stopper/låser agnet på plass der det er ønskelig.
kr 59,00

Inova Kicker Beads 20 stk

En serie med spesialtilpasset swivels, clips og beads til surffiske. Nå er det endelig mulig å knyte kystemeite-tackler med komponentene som ikke henger seg opp, som løser ut når de skal og holder agnet på plass i de lengste kastene! Holder opphengeren unna hovedlina og reduserer oppheng. Perfekt til rigger med tynnere line.
kr 25,00

Inova Pulley Beads 6 stk 43 kg

En serie med spesialtilpasset swivels, clips og beads til surffiske. Nå er det endelig mulig å knyte kystemeite-tackler med komponentene som ikke henger seg opp, som løser ut når de skal og holder agnet på plass i de lengste kastene! Reduserer risikoen for at blyet setter seg i bunnen, spesielt på rufsete bunnforhold. Når fisken er kroket, sklir blyet opp til Pulley Bead og du unngår å slepe blyet langs bunnen så det setter seg fast.
kr 39,00

Inova Rapid Snood Clip 10 stk 12 kg

En serie med spesialtilpasset swivels, clips og beads til surffiske. Nå er det endelig mulig å knyte kystemeite-tackler med komponentene som ikke henger seg opp, som løser ut når de skal og holder agnet på plass i de lengste kastene! For hurtig utskifting av opphenger. Swivelen med lang kropp fungerer i tillegg som en mini-bom. Holder oppheng unna hovedline under kasting.
kr 75,00

Owner 52486 Corkscrew 1/0 - 4 stk

Begge størrelsene holder 77 kg
kr 79,00

Owner 52486 Corkscrew 2/0 - 4 stk

Begge størrelsene holder 77 kg
kr 85,00

Søvik Light Sleeve Clear 8 cm 5-pcs.

Slange til å tre over svirvler, krokøyer og knuter. Stiver av tacklet, beskytter knuter og fortom mot tenner og forhindrer at ting henger seg opp.
kr 59,00
Filters
Sort
display