Søk

TILBEHØR FISKE

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Abu Garcia Landing Net L

En real håv er viktig å ha når du enkelt og sikkert vil lande fisken. Den er også et skikkelig bra hjelpemiddel ved catch and release, siden du kan la fiske hvile i håven under vannoverflaten mens du forbereder vekt og kamera. Abu Garcias nye håv finnes i to størrelser, til de store og til de kjempestore fiskene. På tross av sin størrelse er de smidige å oppbevare, siden de enkelt slås sammen med et knappetrykk. Sammenleggbar Gummiert nett Størrelse L
kr 599,00

Berkley Fusion19 Leader Kit Fluorocarbon

Komplett fortomset som inneholder alt nødvendig utstyr for å lage egne stålfortommer av høy kvalitet. Velegnet predatorfiske. Fusion19™ Leader Kit er et komplett sett med alt av utstyr du trenger, for å kunne lage egne stålfortommer på et par minutter. Uunnværlig tilbehør for predatorfiskere.
kr 499,00

Berkley Stangholder 3-rør hvit

Praktisk stangholder fra Berkley med plass til tre stenger for montering i båt. Kan også benyttes til holder av båtshaker, vaskekoster etc. Medfølger 4 stk treskruer med lengde 30mm. Hvit farge. Bredde: 32 cm, høyde: 23 cm. Ø rør: 46mm.
kr 299,00

Berkley Stangholder 3-rør svart

Praktisk stangholder fra Berkley med plass til tre stenger for montering i båt. Kan også benyttes til holder av båtshaker, vaskekoster etc. Medfølger 4 stk treskruer med lengde 30mm. Bredde: 32cm, høyde: 23 cm. Ø rør: 46mm.
kr 299,00

Berkley stangstativ - Wall and Ceiling 6

Berkley Wall or Ceiling 6 Rod or Combo Rack monterbare stang- og kombolagringssystemer for å utnytte sportsfiskere begrensede lagringsplass i hjemmet og garasjen. Støpt av slitesterk, lett polypropylen, skruer inkludert. Plass til 6 stk stenger.
kr 459,00

Berkley Vertical 6 Rod Rack

Vertikal stangholder med plass til 6 stk stenger for ryddig og praktisk oppbevaring i boden, naustet eller garasjen. Skruer er inkludert.
kr 229,00

Fileteringsbrett 52 x 18 cm

Fileteringsbrett med klype, 52 x 18 cm. Produsert i plast som er enkelt å rengjøre og holde rent. Det er også knotter i bunn slik at den ikke sklir under bruk.
kr 599,00

FishinGear Digital Vekt 50lbs/22kg

Digital fiskevekt fra Berkley opp til 22 kg. Måler raskt og kan også lagre vekt i minnet med en automatisk lagringsfunksjon.
kr 449,00

FishinGear Split Ring Plier 4.5"

Korrosjonsbestandig kjekft i karbonstål med en ergonomisk, støpt håndtakdesign og justerbar snor. Praktisk tang for håndtering av både fangst og utstyr.
kr 229,00

Fiskebørste nylon

En børste til rensing av fisk. Unngå blod i kjøttet. Denne er også god til børsting av sopp.
kr 58,00

Fiskeklubbe/prest 35 cm

Svært solid og praktisk prest. Ergonomisk håndtak. Produsert i plastikk som er lett å rengjøre. Presten er solid og tar ikke inn lukt. Lengde: 35 cm, vekt: ca 300 gr. Denne fungerer svært godt til storfisk!
kr 199,00

Fiskestangholder, syrefast, for 25mm pulpit

Syrefast fiskestangholder for pulpit 22-25 mm. Kan monteres i valgfri vinkel/kan justeres 360°. Lengde: 230 mm Innv. diameter: 40 mm
kr 889,00

Fiskevekt Scale til 22 kg.

Lettlest vekt med målebånd. Ideèll for enhver fisker eller turist som skal ut å reise. Stor måleskive som viser opptil 50lb eller 22kg. Oppheng og krok i rustfritt stål.
kr 129,00

HAVFISKEVEST NORMARK

Normark havfiskevest for å klipse deg fast i snellen når du har stor fisk på. De kraftige justerbare nylonstroppene er krysslagt over ryggen for perfekt vektfordeling. Ringer av forkrommet stål, rustfrie forkrommede festekroker til snelle. Vesten er produsert i PVC-forsterket solid netting av polyester. Brukes sammen med Normark Havfiskebelte Standard 110973, eller Normark Havfiskebelte Stand-Up 110974. Størrelse One Size
kr 499,00

Holder for fiskestang, to deler, sort

Festeklips for fiskestang i hvit eller sort nylon. Består av to deler; en lukket ring til skaftet og en klips for den tynneste enden av fiskestanga. Kan monteres i alle retninger.
kr 79,00

Håv Safe System Boat 225cm Greys

Romslig fiskehov med gumminett og teleskopisk håndtak Et romslig fiskehov fra Berkley med slitesterkt gumminett og teleskopisk håndtak. Håndtaket er laget av grepvennlig gummi og kan brettes ut til en total lengde på 225 cm. Fiskehov Teleskopisk håndtak med en total lengde på 225 cm Romslig og slitesterkt gumminett Gripevennlig gummihåndtak Spesifikasjoner: Total lengde: 225 cm Åpning: 60x70 cm
kr 699,00

Krabberive

Treskaft. Lengde 197cm. Ideell ved lysing etter krabber.
kr 199,00

Lawson Hook Out Pistol 9'' Stainless Steel

i rustfritt stål 23 cm med Soft Grip håndtak. Krokløsner-pistol som passer spesielt godt til havfiske og predator fiske. Kvalitetsverktøy som gjør jobben enklere, selv når kroken sitter vanskelig til!
kr 449,00

Lawson Håv XL Meshnett 40 mm C&C 2,10m 80 x 90 cm

Lawson XL-håv med meshnett (40mm catch & care) er en håv dimensjonert for de aller største fiskene. Med sine ekstra store masker er denne håven spesielt godt egnet til trollingfiske eller i hardt strømmende vann. Håven er utstyrt med grovmasket og knuteløst meshnett, slik at den glir lettere gjennom vannet og gjør håvingen enklere. Lawson Håv XL Meshnett 40 mm C&C 210x80x90 cm. Maskevidde 40 mm
kr 999,00

Lawson Klipper med nål

kr 139,00

Lawson Line Clipper

Lineklipper i høy kvalitet som klipper både mono og multifilament. Øye til feste i pin on reel og for å dra til knuter.
kr 79,00

Lawson Line Puller

Håndtak i gummi til å snurre sena/lina rundt når man sitter fast I bunn. Gir sikkert grep i multi og mono sene, uten at klær eller hender blir ødelagt!
kr 179,00

Lawson Magnetklips

Enkel og sterk magnet til håv eller andre ting. Holder opptil 3 kg.
kr 139,00

Lawson Saks for Multifil. + Splittringåpner

Saks i rustfritt stål med splittringåpner. Klipper både mono og multifilament! Spiralholder med karabinkrok for enkelt feste i bekledning sørger for god tilgjengelighet.
kr 129,00

Owner Multisaks M

Genial og multifunksjonell krokløsner-saks på 13 cm, med splittringåpner, krokløsner, mothakeklemme, linekutter, multi-låsing og store fingerøyne slik at den kan brukes med hanskene på.
kr 359,00

Owner Pin on reel

Pin On Reel gi enkel tilgang til verktøy og dims som brukes jevnlig under fisketuren. Uttrekkbar snor med svivel og hempe i enden, og en snor som trekker seg selv tilbake etter bruk. Nål for feste i bekleding på baksiden.
kr 169,00

Pellet needle 15cm

kr 129,00

Prey Crimping Plier

Rustfri tang med to avbitere og 4 forskjellige størrelser hull til sammenklemming av hylser/crimps for havfisketackler.
kr 349,00

Prey PVC Målebånd 150cm

Prey sitt målebånd er laget for at du skal kunne måle fangsten din på en sikker og nøyaktig måte. Båndet er hele 25 centimeter bredt og 150 centimeter langt. Det er laget i solid seilduk, og er utstyrt med en høy kant i hardplast ved en-centimetersmerket. Her plasseres snuten på fisken du skal måle. Båndet kan enkelt rulles sammen og låses i sammenrullet forfatning med borrelåsen ved 150-centimtersmerket. Prey-målebåndet er ellers utstyrt med en QR-kode som leder deg rett til en artikkel med info om både minstemål, rødlister og fredninger av norske fiskearter. Stadig flere fiskekonkurranser fokuserer nå på centimeter fremfor kilo, så et godt målebånd er et must for alle konkurranseglade fiskere. Det kan også være nyttig å vite hvor lang fisken du får er, både med tanke på minstemål og for egenstatistikken sin del.
kr 249,00

Rapala 25kg Digital Scale RSDS-50

Hendig og digital fiskevekt med godt grep. Tar vekter opp til 25kg. Automatisk avfunksjon etter 4 minutter for å spare batteri. Bruker 9V batteri (ikke inkludert).
kr 499,00

Rapala Combo Pedestal Tang/saks

Rapala Kit med tang, multifilament saks og verktøyhylse/slire med stropper til å montere under pedestal-stolen i båten. Tangen er laget av slitesterkt karbonstål med nikkelbelagt overflate, har formstøpt grep og dobbel bladfjær slik at den åpner seg og er hendig i bruk.
kr 349,00

Rapala Combo Tang/Kniv/Klipper

Rapala® Kombo med tang, filetkniv og seneklipper med snor. Tangen er laget av slitesterkt karbonstål med nikkelbelagt overflate, har formstøpt grep og dobbel bladfjær slik at den åpner seg og er hendig i bruk. Lengde 16cm. I tillegg har den wobbler-justeringsverktøy, hylsekrymper og avbiter. Falcon filetkniv har grep og slire i matt svart plast. Skarpt blad av rustfritt stål. Knivskjerper er felt inn i sliren. Knivbladet er 15cm og skaftet 12cm.
kr 449,00
banner
Filters
Sort
display