Søk

VASK, PLEIE OG VEDLIKEHOLD

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Dekkbørste 1852 - Hard

Børstene har spesielle børstehår som suger opp vann og gir en effektiv rengjøring. Hurtigfeste gjør det enkelt å bytte mellom forskjellige børstehoder. Børstene leveres i 3 forskjellige hardheter.
kr 269,00

Dekkbørste 1852 - Medium

Børstene har spesielle børstehår som suger opp vann og gir en effektiv rengjøring. Hurtigfeste gjør det enkelt å bytte mellom forskjellige børstehoder. Børstene leveres i 3 forskjellige hardheter.
kr 269,00

Epifanes Seapower Alu Polish & Wax 0.5 ltr

kr 233,00

Epifanes Seapower Cleaner & Wax (Båtrens m/voks) 0.5 ltr

kr 229,00

Epifanes Seapower Color Restorer 0,5 ltr

kr 283,00

Epifanes Seapower Inflatable Boat Cleaner (Gummibåtrens) 0.5

kr 234,00

Epifanes Seapower Super Poly Boat Wax 0,5 l

kr 283,00

Extreme Universal Cleaner

Extreme Universal Cleaner er kanskje ”verdens beste” vaskemiddel til gummibåter, skrog, antiskli overflater på dekk, fendre, plast, glassfiber, gelcoat, bilfelger etc. Universalt alkalisk vaske– og rensemiddel til ikke-sugende overflater i det maritime miljø. Til rengjøring av gelcoat-, stål-, glass– og malte/lakkerte overflater samt plastoverflater som fendere, skaiseter, gummibåter og lignende Fjerner smuss, olje, sot og sorte renner raskt og effektivt.
kr 284,00

Grunt Båtvask

kr 409,00

Hugos - Vaske/Rensemiddel For Båt

Rensemiddelet er svært olje- og fettoppløsende, og er svært effektivt for å fjerne selv de vanskeligste flekkene. Løser opp fett, olje, tjære, kalk, rust, irr, sot, etc. Hugos påføres på en fuktig svamp. Vask over til det blir rent og spyl av med vann. Vask med Hugos gir et rent og skinnende resultat. Rensemiddelet inneholder nå Express voks.
kr 99,00

Nano Svamp 2 stk

Fordelen med nanosvamper er at du kan rengjøre de fleste overflater uten bruk av rengjøringsmidler. Du trenger kun å fukte svampen i vann så er den klar til bruk. Kan brukes på kjøkken, bad og utvendige overflater.
kr 83,00

Poleringsduk på rull, 240 g - 1852

God poleringsklut på rull som ikke loer. Passer perfekt til polering av båt, bil og campingvogn. Klutene er myke og har god sugeevne. Poleringsklut som ikke loer. Kluten har god sugeevne, og er myk og skånsom mot overflaten. Perfekt til polering av båt, bil eller campingvogn. Gir god glans og finish. Myk og skånsom med ypperlig sugeevne. Denne kan du med fordel alltid ha med i båten eller bilen.
kr 91,00

Poleringsmaskin elektronisk - 1852

Liten, lett og støysvak poleringsmaskin m/rondell på 180 mm. Trinnløs elektronisk hastighetskontroll fra 0-4300 o/min. Soft-start. 1,8 m/ledning. Leveres med flanke og toppbøyle. Standard M14- gjenger til flanken. Spenning: 220 V Forbruk: 920 W
kr 659,00

Rondell gul bølge -rubbing 200mm

kr 175,00

Rondell polering, lammeull

Rondell i lammeull Ø 200mm med borrelås innfestning
kr 209,00

Rondell polering, myk lammeull

Rondell i myk lammeull Ø 200mm med borrelås innfestning
kr 209,00

Rondell sort bølge -polering 200mm

kr 174,00

Rondell-Polering 190mm

Rondell for polering 190 mm.
kr 259,00

Seajet Båtrens med svamp

kr 182,00

Seajet Båtvask Ekstra 1 ltr

Seajet Båtvask Ekstra er et kraftig, konsentrert rengjøringsmiddel som meget effektivt fjerner smuss og belegg på plast og aluminiumsflater. Egner seg også ypperlig til skibokser, biler, campingvogner og plastmøbler. Velegnet for høytrykksspyling. Forbehandling: Spyl flatene med rent vann. Bland 2-3 kapsler med Seajet Båtvask pr. liter vann i en bøtte. Påføring: Vask med svamp eller børste. Spyl igjen med rent vann. Ved svært skitne flater kan behandlingen gjentas. Bruksløsningen må ikke tørke på malte/lakkerte flater. Skyll derfor straks med vann etter påføring.
kr 107,00

Seajet Båtvask Ekstra m/voks 1ltr

Seajet Båtvask med voks er et kraftig, konsentrert rengjøringsmiddel for plastbåter. Seajet Båtvask med voks fjerner effektivt skitt, gummimerker og forurensning på plast, glassfiber, maling og metall. Egner seg også ypperlig til skibokser, biler, campingvogner og plastmøbler. Ved gjentatt bruk av Seajet Båtvask med voks vil tidligere voksfilm bevares. Forbehandling og påføring: Spyl flatene med rent vann. Bland 2-3 kapsler pr.ltr. vann i en bøtte. Båten vaskes med en svamp og skylles godt med vann. Ved direkte solskinn skal båten vaskes i mindre seksjoner, med spyling etter hvert vask. Man oppnår høyglans resultat ved å polere med polergarn/duk når båten er tørr. Ved gjentatt bruk av Seajet Båtvask m/voks, vil tidligere voksfilm bevares. Bruksløsningen må ikke tørke på malte flater. Skyll derfor straks med vann etter påføring
kr 107,00

Seajet Citrus Motorvask m spray 1 ltr

kr 92,00

Seajet Flytende Rubber 0.5 ltr

For dyprengjøring av plast og metall Seajet Flytende Rubber dyprengjør plast og metall for oksydasjon, salt og olje m.m. Forbehandling: Du behøver ikke rengjøre gjenstanden først. Påføring: Smør på Seajet Flytende Rubber, gni litt og tørk av med en gang. For varig glans anbefaler vi etterbehandling med Seajet Polish eller Seajet Hardvoks.
kr 195,00

Seajet Hardvoks m/PTFE 0.5 ltr

kr 242,00

Seajet Intensiv Rengjøring 500ml

kr 75,00

Seajet Jordslagsfjerner 1 ltr

Fjerner jordslag og grønnalger. Seajet Jordslagfjerner egner seg ypperlig til vask og fjerning av jordslag og grønnalger på farge-ekte stoffer som markiser, seil, båtkalesjer og telt. Seajet Jordslagfjerner kan med fordel også benyttes på plast-møbler, vinyl, skai, fendere, fuger og fliser i våtrom, samt på trykkimpregnerte materialer i terrassegulv.
kr 175,00

Seajet Kalesjevask 1 ltr

kr 116,00

Seajet Nano Polish 0.5 ltr

Seajet Nano Polish gir meget god beskyttelse og glans i opptil 12 måneder. Tåler støt og grundig vask etter polering og demper små riper. Seajet Nano Polish kan også brukes til rensing/polering av aluminiumsfelger. Seajet Nano Polish fjerner tjære, industriell forurensning, rust, insekter og tre harpiks, og gir god beskyttelse for bil, båt, campingvogn, alle malte overflater, keramiske fliser/belegg, glassfiber, akryl, rustfritt stål, krom, glass, vindusglass, fliser, marmor, glass-keramiske koketopper og glatte plastoverflater. Falmet plast som f.eks. gamle båter, hagemøbler etc. blir som nye. Perfekt behandling i en operasjon.
kr 252,00

Seajet Polish m/PTFE 0.5 ltr

Seajet Polish er utviklet for romfart, men er nå tilgjengelig for beskyttelse av båt, bil og caravan. Seajet Polish kan brukes på alle typer plast, gelcoat, vinyl, gummi, glass, lakk og metaller. Seajet Polish renser, vokser og beskytter i en operasjon. Inneholder teflon. Seajet Polish er vannfast og etterlater ingen regn- eller vannflekker. Kan påføres i all slags vær, og holder hele sesongen.
kr 196,00

Seajet Vannlinjerens m/spray 0.5 ltr

Fjerner skjell, groe og rur på bunnstoff og drev/ underhus. Fjerner også gul misfarging på gelcoat.
kr 115,00

Ship Shape Båtvask med voks

kr 195,00

Ship Shape Spesialrens

Spesialrens for plastvinduer. Vindusrens for plastvinduer for å fjerne sot, salt og smuss uten at det går utover vinduet. Spray på og tørk over med en lofri klut eller tørkepapir. Bør helst ikke brukes i direkte sollys.
kr 145,00
Filters
Sort
display