Søk

VEKTER OG MÅLEBÅND

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

FishinGear Digital Vekt 50lbs/22kg

Digital fiskevekt fra Berkley opp til 22 kg. Måler raskt og kan også lagre vekt i minnet med en automatisk lagringsfunksjon.
kr 449,00

Fiskevekt Scale til 22 kg.

Lettlest vekt med målebånd. Ideèll for enhver fisker eller turist som skal ut å reise. Stor måleskive som viser opptil 50lb eller 22kg. Oppheng og krok i rustfritt stål.
kr 129,00

Rapala 25kg Digital Scale RSDS-50

Hendig og digital fiskevekt med godt grep. Tar vekter opp til 25kg. Automatisk avfunksjon etter 4 minutter for å spare batteri. Bruker 9V batteri (ikke inkludert).
kr 499,00

Rapala RCD Magnum 50kg Digital Vekt

Kraftig digital fiskevekt med vektskala opp til 50 kg. Den ekte skrytevekten for den ærlige sportsfisker! Doble skjermer, en på hver side av vekten, viser vekt både til fiskeren selv og til fotografen. Kraftig tohånds konstruksjon gir sikkert grep og trygg veiing av trofefisken. Hengebøyle for nøyaktig veiing.
kr 1 099,00

Vekt Lawson Electro 25 kg 20 g

Disse vektene har blitt kåret til Best i test i Alt om Fiske, og var mer nøyaktige enn langt dyrere vekter. Opptil 25 kg. med 20 g. inndeling.
kr 599,00

Vekt Lawson Electro 45 kg 20 g

Disse vektene har blitt kåret til Best i test i Alt om Fiske, og var mer nøyaktige enn langt dyrere vekter. Opptil 45 kg. med 20 g. inndeling.
kr 399,00

Prey PVC Målebånd 150cm

Prey sitt målebånd er laget for at du skal kunne måle fangsten din på en sikker og nøyaktig måte. Båndet er hele 25 centimeter bredt og 150 centimeter langt. Det er laget i solid seilduk, og er utstyrt med en høy kant i hardplast ved en-centimetersmerket. Her plasseres snuten på fisken du skal måle. Båndet kan enkelt rulles sammen og låses i sammenrullet forfatning med borrelåsen ved 150-centimtersmerket. Prey-målebåndet er ellers utstyrt med en QR-kode som leder deg rett til en artikkel med info om både minstemål, rødlister og fredninger av norske fiskearter. Stadig flere fiskekonkurranser fokuserer nå på centimeter fremfor kilo, så et godt målebånd er et must for alle konkurranseglade fiskere. Det kan også være nyttig å vite hvor lang fisken du får er, både med tanke på minstemål og for egenstatistikken sin del.
kr 249,00
banner
Filters
Sort
display