Søk

VERKTØY

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Berkley Fusion19 Leader Kit Fluorocarbon

Komplett fortomset som inneholder alt nødvendig utstyr for å lage egne stålfortommer av høy kvalitet. Velegnet predatorfiske. Fusion19™ Leader Kit er et komplett sett med alt av utstyr du trenger, for å kunne lage egne stålfortommer på et par minutter. Uunnværlig tilbehør for predatorfiskere.
kr 499,00

Fileteringsbrett 52 x 18 cm

Fileteringsbrett med klype, 52 x 18 cm. Produsert i plast som er enkelt å rengjøre og holde rent. Det er også knotter i bunn slik at den ikke sklir under bruk.
kr 599,00

FishinGear Split Ring Plier 4.5"

Korrosjonsbestandig kjekft i karbonstål med en ergonomisk, støpt håndtakdesign og justerbar snor. Praktisk tang for håndtering av både fangst og utstyr.
kr 229,00

Fiskeklubbe/prest 35 cm

Svært solid og praktisk prest. Ergonomisk håndtak. Produsert i plastikk som er lett å rengjøre. Presten er solid og tar ikke inn lukt. Lengde: 35 cm, vekt: ca 300 gr. Denne fungerer svært godt til storfisk!
kr 199,00

Lawson Hook Out Pistol 9'' Stainless Steel

i rustfritt stål 23 cm med Soft Grip håndtak. Krokløsner-pistol som passer spesielt godt til havfiske og predator fiske. Kvalitetsverktøy som gjør jobben enklere, selv når kroken sitter vanskelig til!
kr 399,00

Lawson Klipper med nål

kr 139,00

Lawson Line Clipper

Lineklipper i høy kvalitet som klipper både mono og multifilament. Øye til feste i pin on reel og for å dra til knuter.
kr 79,00

Lawson Line Puller

Håndtak i gummi til å snurre sena/lina rundt når man sitter fast I bunn. Gir sikkert grep i multi og mono sene, uten at klær eller hender blir ødelagt!
kr 159,00

Lawson Magnetklips

Enkel og sterk magnet til håv eller andre ting. Holder opptil 3 kg.
kr 139,00

Lawson Saks for Multifil. + Splittringåpner

Saks i rustfritt stål med splittringåpner. Klipper både mono og multifilament! Spiralholder med karabinkrok for enkelt feste i bekledning sørger for god tilgjengelighet.
kr 129,00

Owner Multisaks M

Genial og multifunksjonell krokløsner-saks på 13 cm, med splittringåpner, krokløsner, mothakeklemme, linekutter, multi-låsing og store fingerøyne slik at den kan brukes med hanskene på.
kr 359,00

Owner Pin on reel

Pin On Reel gi enkel tilgang til verktøy og dims som brukes jevnlig under fisketuren. Uttrekkbar snor med svivel og hempe i enden, og en snor som trekker seg selv tilbake etter bruk. Nål for feste i bekleding på baksiden.
kr 169,00

Pellet needle 15cm

kr 129,00

Prey Crimping Plier

Rustfri tang med to avbitere og 4 forskjellige størrelser hull til sammenklemming av hylser/crimps for havfisketackler.
kr 349,00

Prey PVC Målebånd 150cm

Prey sitt målebånd er laget for at du skal kunne måle fangsten din på en sikker og nøyaktig måte. Båndet er hele 25 centimeter bredt og 150 centimeter langt. Det er laget i solid seilduk, og er utstyrt med en høy kant i hardplast ved en-centimetersmerket. Her plasseres snuten på fisken du skal måle. Båndet kan enkelt rulles sammen og låses i sammenrullet forfatning med borrelåsen ved 150-centimtersmerket. Prey-målebåndet er ellers utstyrt med en QR-kode som leder deg rett til en artikkel med info om både minstemål, rødlister og fredninger av norske fiskearter. Stadig flere fiskekonkurranser fokuserer nå på centimeter fremfor kilo, så et godt målebånd er et must for alle konkurranseglade fiskere. Det kan også være nyttig å vite hvor lang fisken du får er, både med tanke på minstemål og for egenstatistikken sin del.
kr 249,00

Rapala Combo Pedestal Tang/saks

Rapala Kit med tang, multifilament saks og verktøyhylse/slire med stropper til å montere under pedestal-stolen i båten. Tangen er laget av slitesterkt karbonstål med nikkelbelagt overflate, har formstøpt grep og dobbel bladfjær slik at den åpner seg og er hendig i bruk.
kr 349,00

Rapala Combo Tang/Kniv/Klipper

Rapala® Kombo med tang, filetkniv og seneklipper med snor. Tangen er laget av slitesterkt karbonstål med nikkelbelagt overflate, har formstøpt grep og dobbel bladfjær slik at den åpner seg og er hendig i bruk. Lengde 16cm. I tillegg har den wobbler-justeringsverktøy, hylsekrymper og avbiter. Falcon filetkniv har grep og slire i matt svart plast. Skarpt blad av rustfritt stål. Knivskjerper er felt inn i sliren. Knivbladet er 15cm og skaftet 12cm.
kr 449,00

Rapala Combo Tang/Saks

Rapala® Kombo med tang og multifilament saks. Tangen er laget av slitesterkt karbonstål med nikkelbelagt overflate, har formstøpt grep og dobbel bladfjær slik at den åpner seg og er hendig i bruk. Lengde 16cm. I tillegg har den wobbler-justeringsverktøy, hylsekrymper og avbiter. Multifilament-saksen har godt grep og serratert egg som klipper linen lett. Hylse med belteklips tilpasset begge verktøy følger med.
kr 349,00

Rapala Fiskesaks 23 cm

Saksen er et flerbruksverktøy med overdimensjonert håndtak for bruk med hansker. Saksen kan demonteres til to kniver, en med vanlig blad og en med serratert blad. Andre bruksområder: krabbeklo-knekker, flaskeåpner, grønnsakskreller og skjellskrape. Lengde 23cm
kr 199,00

Rapala RCD Line Remover

Avspoling av sene. Fjern gammel sene fra snellen enkelt med RCD Line Remover. Senefjerneren har to-veis motor for bruk med både høyre og venstre hånd. Hastighet ved avspoling er to meter i sekundet. • Bruker 2stk AA-batterier (medfølger ikke)
kr 349,00

Saks Lawson for Multifil. + Splittringåpner

kr 149,00

SALT ANGLERS DL SIDE CUTTER

Avbitertang er et sikkerhetsverktøy når kroken sitter fast og må klippes, og brukes ellers til kapping av tykke sener, hvirvler, krok m.m. Tangen har en meget kraftig avbiter som med dobbel leddkonstruksjon gir 60% mer kraft enn en vanlig avbiter. Et must i enhver båt. Perfekt til sjø- og havfiske og konstruert i forniklet karbonstål for god rustbestandighet. Godt gummiert grep. Lengde 20cm
kr 639,00

SALT ANGLERS HD SPLIT RING PLIERS

Kraftig splittringtang til bruk for å montere store splittringer og skifte ut de store krokene. Stort gummiert fjærbelastet håndtak som gjør enhåndsbetjening lett. Perfekt til sjø- og havfiske og konstruert i rustfritt stål. Lengde 16cm.
kr 269,00

SALT ANGLERS MAGNETIC TOOL HOLDER

Magnetisk verktøyholder til ditt Rapala-verktøy. Plass til 3 stk. fisketenger el.l. Magnetene sørger for at verktøyet ikke faller ut av holderen. Kan monteres med medfølgende kraftige 3M™ tape eller skrus fast i båten. Mål: 12x20cm (Verktøyet på bildet er ikke inkludert)
kr 399,00

Snowbee Fly Box - Tool kit

kr 899,00

Tool Belt Komplett

Fiskeverktøybelte til sportsfiskeren. Et behagelig belte med mange praktiske lagringsmuligheter for fiskeutstyr når du er på farten langs elver og fiskevann. Mange praktiske festepunkter for fisketilbehør. • Stangholder • Bag for 3500-størrelse slukbokser • Holder for fortomspoler • Lommer til fiskeverktøy • Hylster for fisketang
kr 499,00
banner
Filters
Sort
display